MENIU CAUTĂ
19 Apr. 2018 14:04

(P) Românii au învățat să pună preț pe calitate când își aleg încălțămintea

Distribuie

Dacă într-o perioadă nu tocmai îndepărtată era în trend goana după chilipiruri, oferte, reduceri și prețuri cât mai mici, românii au început să își schimbe optica. Accentul cade acum pe calitate atunci când vine vorba despre alegerea produselor și serviciilor, fie că este vorba de haine, încălțăminte, produse de uz casnic sau orice altceva.

Pe principiul care spune că „e prea scump să cumperi ieftin”, articolele de încălțăminte nu fac excepție de la regulă. Trebuie să fie vorba despre încălțăminte aliniată cu trendurile, care să respecte standardele din punct de vedere al calității și totuși care să nu „sperie” prin preț. Criterii nu prea ușor de dus la îndeplinire, am putea spune, însă există și brand-uri care le respectă. BIGIOTTOS este un nume relativ nou pe piața de profil, care a reușit să atragă succesul prin alinierea la aceste standarde.

Ce înseamnă încălțăminte de calitate premium?

Conform reprezentanților BIGIOTTOS, tot mai mulți români realizează faptul că încălțămintea premium este de dorit. Care este însă diferența între premium și calitate superioară?

Cum oricine își dorește încălțăminte durabilă, aspectuoasă dar și accesibilă la preț, diferențele sunt date de un cumul de factori. Premium – după părerea celor de la BIGIOTTOS – înseamnă calitate la superlativ, dar și modele exclusiviste. Înseamnă modele și design-uri aliniate cu trendurile sau care chiar le dictează. De asemenea, încălțămintea premium este realizată din materiale care îndeplinesc standardele calitative, prelucrate prin procese de execuție, realizate cu ajutorul tehnologiilor moderne.

Colecții exclusiviste prezentate într-un nou concept de magazin online

Pentru cei care îndrăgesc atât conceptul de outlet, cât și magazinele online de prezentare, bigiottos.com aduce o veste bună. Aceste două modele sunt îmbinate perfect în cadrul magazinului online menționat, iar clienții au parte de numeroase alte beneficii.

Pare a fi o idee nonconformistă, însă cei care aleg bigiottos.com trebuie să știe că modelele prezentate provin direct din fabricile producătorilor. Acest lucru înseamnă automat și prețuri care duc cu gândul la ideea de outlet. Cu toate acestea, nu se face nicicum rabat de la aspectul calitativ, întrucât modelele prezentate fac parte din colecții caracterizate prin materiale durabile (piele naturală) și calitate ireproșabilă.

Colecțiile de pantofi dama de la BIGIOTTOS respectă aceleași tipare și reușesc să încânte orice fashionistă prin diversitate. Indiferent dacă se dorește o pereche de pantofi eleganți pentru o ocazie specială sau una care să se asorteze cu o ținută casual, aici pot fi găsite modelele potrivite. Pentru orice sezon se oferă soluții optime, indiferent dacă este vorba de pantofi, sandale sau ghete și botine.

Oferta este la fel de generoasă și atunci când vine vorba despre încălțăminte pentru bărbați. Pantofii în diverse modele, dar și ghetele din această colecție respectă aceleași standarde calitative și reușesc să mulțumească orice gusturi. Aici vor găsi soluții potrivite atât cei cu un stil vestimentar mai sportiv, cât și cei care preferă să afișeze mai frecvent stilul business sau office.

Avantaje extra oferite de BIGIOTTOS

Cei care au făcut cel puțin o dată o achiziție din mediul online știu foarte bine că e mult mai avantajos astfel. Și în cazul magazinului menționat se aplică aceeași regulă, existând un cumul de factori care recomandă cumpărăturile făcute astfel:

– Livrare promptă prin servicii de curierat rapid

– Livrare gratuită a produselor comandate (condiția este depășirea unei anumite valori la comanda efectuată)

– Posibilități de plată multiple (ramburs, la primirea coletului sau plată direct cu cardul)

– Posibilitatea de returnare a produselor, respectând anumite condiții

Pielea naturală – secretul succesului atunci când vine vorba de încălțăminte și accesorii

Orice persoană care caută încălțăminte de calitate știe că pielea naturală este câștigătorul absolut din acest punct de vedere. La BIGIOTTOS acest aspect a fost înțeles pe deplin, toate produsele fiind realizate din piele naturală, executate atent, în așa fel încât rezultatul final să fie unul peste așteptări. În paginile magazinului online pasionații de încălțăminte pot regăsi soluția perfectă: produse de calitate, la prețuri accesibile.

Se pare că românii au început să înțeleagă faptul că încălțămintea de calitate aduce numeroase avantaje, chiar dacă unii consideră prețul ca fiind factorul principal de decizie în momentul achiziției. Desigur, contează și acesta, însă a cumpăra ieftin se traduce adesea printr-o cheltuială mai mare. Produsul cumpărat se uzează rapid, trebuie făcută o nouă investiție, iar astfel costurile cresc. E cu mult mai avantajos să se mizeze pe calitate, care aduce după sine și rezistență în timp.

 

Comentarii