MENIU CAUTĂ

(P) Tarife imbatabile la vacanțele în Delta Dunării!

Distribuie

Delta Dunării este un paradis sălbatic neatins de modernitate perfect pentru o escapadă de vară relaxantă alături de cei dragi. Profită de ofertele ultra last minute pregătite de Gulliver Delta Resort 3* și descoperă Rezervația Biosferei în plin sezon estival, la prețuri accesibile!

Pachetele de vacanță Delta pentru toți  de 4 și 5 zile pornesc de la numai 549 lei de persoană și includ cazare cu mese tip bufet conform programului ales (demipensiune/pensiune completă), transport autocar București și transfer barca Murighiol-Uzlina-Murighiol. Oferta Specială este valabilă pentru plecările din 24.06, 28.06 si 01.07, 05.07, iar pachetele pot fi achiziționate și cu tichete de vacanță!

Locație modernă aflată în inima naturii

La 10 minute de mers cu barca din Murighiol, poziționat într-un colț de natură sălbatică la Uzlina, se află Gulliver Delta Resort 3*. Acesta este locul ideal unde să te bucuri în tihnă de frumusețea Deltei Dunării, fie că alegi plimbările cu barca pe canale sau pur și simplu te relaxezi în grădina luxuriantă.

Complexul hotelier ocupă o suprafață de până la 10.000 mp și cuprinde o grădină umbrită de salcii de care stau agățate hamace perfecte pentru citit în natură. Piscina generoasă este înconjurată de șezlonguri și umbreluțe, iar pontoanele pentru pescuit sunt numai bune și pentru privit apusul. Dacă călătorești alături de cei mici, la Gulliver Delta Resort 3* vei găsi și un loc de joacă pentru copii, dotat cu trambulină, leagăne, tobogane și căsuțe colorate.

Verde cât vezi cu ochii, în Delta Dunării

Cea mai mare suprafață de stufăriș de pe glob, Delta Dunării este singura deltă din lume ce se mândrește cu titulatura de Rezervație a Biosferei, parte din UNESCO. Parcul natural adăpostește peste 5000 de viețuitoare rare, dintre care cea mai mare colonie de păsări mixte din Europa, mamifere pe cale de dispariție, circa 1800 de tipuri de plante și mai mult de 100 de specii de pești. Din acest motiv Delta Dunării se află pe locul 3 mondial în ceea ce privește biodiversitatea.

Lacurile ca smaraldul sunt pline de nuferi și lotuși pe care îi poți admira și fotografia la o plimbare cu barca. Turiștii pasionați de drumeții pot explora cea mai nordică pădure subtropicală din Europa – Letea care este și cea mai veche rezervație din regiune. Aici vei putea observa caii sălbatici, dunele de nisip, stejarii seculari și lianele grecești.

Dacă vrei să te relaxezi pur și simplu la soare, descoperă Sulina și Sfântu Gheorghe, unde Dunărea se îmbrățișează cu Marea Neagră, formând unele dintre cele mai frumoase plaje sălbatice din România.

de Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com/gulliverresort.ro

Ultra Last Minute Delta pentru toți – Gulliver Delta Resort 3* Uzlina

*Sejur 4 zile – tarife de la 549 lei/persoana – demipensiune si de la 649 lei/persoana – pensiune completa. *Tarife speciale valabile pentru plecarile din 28.06 si 05.07!

*Sejur 5 zile – tarife de la 599 lei/persoana – demipensiune si de la 699 lei/persoana – pensiune completa. *Tarife speciale valabile pentru plecarile din 24.06 si 01.07!

Servicii incluse: 3 sau 4 nopți de cazare cu mese tip bufet conform programului ales (demipensiune/pensiune completa), transport autocar din București, transfer barca Murighiol-Uzlina-Murighiol, acces gratuit la piscină, loc de joacă pentru copii, pescuit de pe pontoane, activități recreative. Detalii pe www.gulliverresort.ro . Cerere ofertă: [email protected], call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

Comentarii