MENIU CAUTĂ

(P) Unde poți vinde aur? Trei sugestii care o să-ți bage bani în buzunar

Distribuie

Ai câteva bijuterii din aur pe care vrei să obții bani frumoși, dar nu ai idee unde le poți vinde? Te ajutăm cu câteva idei. Descoperă-le mai jos, ține cont de ele și o să ai bani în buzunar cât ai zice „aur”.

Unde poți vinde aur? Mergi la o casă de amanet!

Cea mai rapidă variantă la care să apelezi dacă vrei să-ți vinzi cât mai repede bijuteriile din aur este să mergi într-un amanet. Într-un astfel de loc poți să lași gaj și să vinzi nu doar bijuterii, ci și electronice, electrocasnice, tablouri, sculpturi și chiar mașini. La casa de amanet ți se vor evalua bunurile și vei primi o ofertă pentru ele. Dacă bijuteriile pe care vrei să le valorifici sunt doar din aur sau din argint, reprezentanții amanetului o să-ți ofere o sumă de bani pe gramul de metal prețios. Depinde doar de tine dacă vei accepta sau nu oferta casei de amanet. Cu cât bijuteriile au mai multe karate și sunt într-o stare mai bună, cu atât propunerea financiară pe care o vei primi va fi mai mare. Dacă alegi să-ți vinzi aurul la o casă de amanet, recomandarea noastră este să cauți una care îți oferă cât mai mult pe gram.

Unde poți vinde aur? Încearcă pe un website cu anunțuri gratuite!

O altă variantă pe care merită să o iei în calcul dacă vrei să-ți vinzi bijuteriile din aur este să te folosești de un website cu anunțuri gratuite. Procesul este destul de simplu: îți faci un cont de utilizator, pozezi obiectele și le pui un preț de vânzare. Ca să afli prețul bijuteriilor tale din aur, este obligatoriu să le evaluezi. Pentru o evaluare corectă, ar fi bine să te duci la un bijutier de încredere. În cazul în care nu cunoști niciun asemenea bijuterier, roagă-i pe cunoscuții tăi să te ajute cu recomandări. După ce afli prețul de vânzare al bijuteriilor de aur, poți să încarci pozele pe website-ul cu anunțuri. Apoi, nu-ți mai rămâne decât să aștepți cumpărătorul potrivit. Dacă obiectele tale din aur sunt de calitate și la prețuri bune, cu siguranță că o să fie mulți oameni interesați să le achiziționeze.

Unde poți vinde aur? Vizitează un magazin cu bijuterii

În eventualitatea în care nu-ți surâde niciuna dintre cele două variante de mai sus, mai ai la îndemână o soluție: să vizitezi un magazin de bijuterii. Însă nu orice magazin, ci unul care cumpără bijuterii din aur. Dacă nu știai, foarte multe magazine de bijuterii aleg să achiziționeze obiecte din aur, pe care le topesc și le refolosesc ca să creeze obiecte de valoare noi. Ca și în cazul unei case de amanet, un magazin de bijuterii îți va oferi mai mulți bani cu cât bunurile tale au o calitate mai bună.

Comentarii