MENIU CAUTĂ
01 Mar. 2018 12:31

(P) Vacanță relaxantă de 1 Mai, în Delta Dunării

Distribuie

Profită de reducerile Early Booking de până la 50% și rezervă din timp un sejur de Ziua Muncii în Delta Dunării, destinația ideală pentru relaxare și descoperirea bijuteriilor naturale ale rezervației din patrimoniul UNESCO.

O plimbare cu barca pe lacurile ca smaraldul cu maluri brodate de papură, salcii și iriși de baltă, este obligatorie pentru oricine ajunge în Delta Dunării mai ales la începutul sezonului estival. Vremea prietenoasă este ideală pentru pescuit de pe pontoane, plimbări plăcute pe plajele sălbatice de la Sulina și Sfântu Gheorghe, bălăcit în piscină sau degustări de preparate lipovenești pe malul Dunării.

Tarife de nerefuzat la vacanțele Delta pentru toți!

Gulliver Delta Resort 3* vine cu o ofertă specială pentru vacanța de 1 Mai în Delta Dunării! Pachetele turistice includ 4 nopți de cazare cu mese tip bufet conform programului ales (demipensiune/pensiune completă), transport cu autocar și transferuri cu barca Murighiol-Uzlina-Murighiol, la tarife reduse cu până la 50%!

Complexul hotelier din Uzlina are o poziție ideală în inima Rezervației Biosferei, la confluența dintre brațul Sfântu Gheorghe și canalul Uzlina. Destinat turiștilor în căutare de relaxare, familiilor cu copii și a seniorilor, Gulliver Delta Resort 3* se întinde pe o suprafață generoasă de până la 10.000 mp și dispune de un loc de joacă pentru copii, o grădină luxuriantă cu balansoare și hamace, pontoane de pescuit și o generoasă piscină împrejmuită de șezlonguri.

Vizite culturale sau relaxare în natură

Pentru zilele active în natură poți opta pentru excursiile opționale cu barca în căutare monumentelor naturii, în drumeții la Pădurea Letea (dominată de dune de nisip amănătoare locurilor deșertice), relaxare pe plaje sălbatice de la Sulina și Sfântu Gheorghe sau observarea păsărilor la amurg, pentru a putea surprinde spectacolul unic al naturii.

Dacă ești pasionat de istorie poți opta pentru o excursie opțională cu autocarul spre Cetățile Istria și Enisala sau la Martirionul de la Niculițel – singurul loc din lume unde au fost descoperite moaștele a 6 martiri creștini. Iar dacă vrei să te regăsești spiritual poți vizita, printre altele, mânăstirile Celic Dere (unde se află Icoana care se curăță singură), Cocoș (una dintre cele mai frumoase bisericuțe cu mozaicuri din Dobrogea) și Saon (unde se afla o parte din moaștele Sfintilor Vichente, Maxim Grecul, Inochentie Mitropolitul).

Sursa foto: flickr.com si gulliverresort

Oferte Speciale 1 Mai Delta Dunării – Gulliver Delta Resort 3*, Uzlina

*Sejur Delta pentru toțitarife de la 699 lei/persoană – demipensiune; de la 749 lei/persoană – pensiune completă.

Servicii incluse: 4 nopti de cazare cu mese tip bufet conform programului ales, transport autocar București-Murighiol-București, transfer barcă Murighiol-Uzlina-Murighiol, acces gratuit la piscină, loc de joacă pentru copii, pescuit de pe pontoane, activități recreative. Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere oferta: [email protected], call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

 

 

 

Comentarii