MENIU CAUTĂ
12 Noi. 2018 10:48

(P) Vita Crystal reactivează funcțiile unui organism slăbit

Distribuie

Suplimentele alimentare derivate din plante sunt asociate cu diferite beneficii de sănătate. Este o noțiune cunoscută faptul că legumele și fructele sunt bogate în nutrienți vitali pentru organism. În afară de asigurarea unui aport de minerale, multivitamine și fibre, aceste suplimente nutritive conțin anumiți compuși numiți flavonoide. Iar o gamă foarte complexă de produse pe bază de astfel de flavonoide este Vita Crystal.

Flavonoidele exercită multiple proprietăți benefice asupra corpului uman

Acești pigmenți naturali ce se regăsesc în fructe și legume, dar mult mai concentrați în suplimentele alimentare Vita Crystal, sunt dovedite a fi foarte benefice pentru sănătatea umană. Flavonoidele, cunoscute că și antioxidanți, exercită multiple proprietăți pozitive asupra corpului și psihicului. Diferitele funcții ale acestor antioxidanți pot fi extrem de avantajoase pentru starea de bine a oamenilor.

Ceaiul verde, vinul roșu, fructele și legumele sunt doar câțiva aliați ai noștri atunci când vine vorba despre punerea în gardă a sistemului imunitar. Însă, sub formule mult mai concentrate se prezintă suplimentele alimentare sub formă de capsule sau pliculețe din gamă Vita Crystal. În afară de cele prezentate mai sus, și alte plante și extracte naturale conțin flavonoide în cantități potrivite.

Aceste substanțe antioxidante cu rol de reenergizare a organismului uman îl curăță și detoxifiază eficient prin administrarea regulată. Flavonoidele având rol antioxidant ajută la prevenirea reacțiilor care duc la formarea radicalilor liberi, responsabili pentru una dintre majorele probleme de sănătate, cancerul.

Acești compuși naturali regăsiți în adjuvantele de la Vita Crystal sunt buni pentru sistemul circulator, deoarece întăresc capilarele și îmbunătățesc circulația sângelui în corp

În plus, subțiază sângele și previn formarea de cheaguri atât de riscante pentru sănătate. În aceeași măsură, flavonoidele sunt extrem de benefice în controlul și prevenția hemoroizilor, venelor cu varice și cicatricilor.

În afară de aceste funcții, substanțele antioxidante ajută corpul să extragă mai bine vitamina C, atât de importantă pentru organism. Încă un fapt îmbucurător pentru cei care au probleme cu oasele sau cu semnele înaintării în vârstă se referă la faptul că flavonoidele mențin un nivel optim al colagenului în piele. Asta ajută la prevenția îmbătrânirii premature a pielii, a ridurilor și a deteriorării țesuturilor.

Substanțele active din compoziția produselor naturale Vita Crystal dețin și proprietăți antiinflamatorii, care sunt benefice în ameliorarea inflamațiilor cauzate de boală sau epuizare. Și dacă este să ne luăm după specialiști, se pare că pe lângă toate aceste beneficii, flavonoidele mai sunt eficiente și în prevenția unor afecțiuni precum cancer, infarct, arteroscleroză, osteoartrită, retinopatie diabetică și boli de inimă.

Iar faptul că în zilele noastre aceste substanțe cu puteri multiple de videcare se regăsesc în suplimente alimentare precum Vita Crystal ne ușurează calea prin care putem avea grijă de noi în permanență.

Comentarii