MENIU CAUTĂ

(P) Viva Auto, partenerul tău atunci când ai nevoie de înmatriculări auto!

Distribuie

Timpul este o resursă tot mai limitată în ziua de astăzi. Mulți dintre noi lucrăm zi de zi, poate chiar mai mult de opt ore, pentru a avea un concediu de trei sau patru săptămâni pe an, pe care să ni-l petrecem împreună cu cei dragi. Din păcate, uneori suntem puși în situația de a ne lua zile libere din concediu pentru a ne rezolva diverse probleme ce implică și bine știuta birocrație din România. Așa au pățit mulți, printre care și noi de cele mai multe ori atunci când am ești nevoit să ajungi la ghișeele biroului de inmatriculari auto București.

Sincer, nu vreți să șțiți ce este acolo. Dar poate că ați văzut deja la televizor cât de mari sunt cozile. Și nici măcar nu e numai una singură! Așa că, dacă aveți treaba acolo, veți fi nevoiți de cele mai multe ori, la una sau chiar două zile libere pentru a rezolva totul. Asta pe lângă stresul și frustrarea cu care te vei alege fie că vrei, fie că nu. Însă noi i-am descoperit pe cei de la Viva Auto, o firma auto care intermediază toate această procedura. Așa că nu va mai trebui nici să stați  la cozi, nici să completați formulare, nici să plătiți o mulțime de taxe.

Viva Auto – servicii înscrieri mașini rapide și eficiente

Viva Auto asigura toate serviciile necesare pentru inscrieri auto Bucuresti, înscrieri moto, ș.a.m.d, așadar noi vă recomandăm cu căldură, ca atunci când aveți nevoie de astfel de servicii, să apelați la ei. Serviciile lor sunt valabile atât pentru clienți ce sunt deja persoane fizice, cât și pentru clienții persoane juridice. De asemenea, și dealerii auto pot apela la intermediarii de la Viva Auto.

În caz că eșți în apropiere de București și ai nevoie să mergi la biroul de inmatriculari auto Bucuresti, să știi că tot la cei de la Viva Auto poți apela. Aceștia te pot ajută cu orice fel de documente ai avea nevoie în legătură cu mașina ta. Spre exemplu, se pot ocupa de înscrierea mașinii la ANAF. Sau despre tot ceea ce înseamnă RAR. Sau să radieze mașînă, respectiv documente sau taxe. V-ați prins, cei de la Viva Auto se pot dovedi utili în orice situație ați avea. Iar prețurile lor sunt foarte bune și nici nu trebuie să vă faceți griji în această privința. Spunem asta pentru că nu există niciun fel de taxe ascunse pe care să le aflați mai târziu.

Cei mai mulți aleg să apeleze la cei de la Viva Auto pentru înmatriculări. Și este și de înțeles, având în vedere cozile de acolo. Iar procesul este unul foarte simplu. Trebuie doar să înmânați actele unui reprezentant Viva Auto, după care acesta se va ocupa de tot ceea ce este nevoie.

Pentru asta va trebui să realizați o împuternicire.  În final, reprezentantul celor de la Viva Auto va ridica actele și numerele de înmatriculare, după care ți le va înmâna ție. Posibil ca niciodată să nu mai fi fost atât de ușor. Așadar, în astfel de situații, cei de la Viva Auto pot fi un partener și un prieten de nădejde!

Comentarii