Mergi direct la conținut »
VIDEO / Pachete cu o substanță albă, găsite într-un BMW la Vama Porţile de Fier I. Polițiștii cred că e cocaină
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO / Pachete cu o substanță albă, găsite într-un BMW la Vama Porţile de Fier I. Polițiștii cred că e cocaină

VIDEO / Pachete cu o substanță albă, găsite într-un BMW la Vama Porţile de Fier I. Polițiștii cred că e cocaină

Poliţiştii de Frontieră şi inspectorii vamali de la Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Porţile de Fier I au descoperit în dimineața zilei de sâmbătă, 5 ianuarie, două pachete cu 425 de grame de substanţă de culoare albă, susceptibilă a fi cocaină.

Acestea erau ascunse într-un autoturism marca BMW, înmatriculat în țara noastră, în care se aflau doi cetăţeni români. Acțiunea de căutare s-a desfășurat cu ajutorul unui câine antrenat special pentru astfel de misiuni, potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră.

„Poliţiştii de frontieră şi inspectorii vamali de la PTF Porțile de Fier I au descoperit, cu ajutorul căinelui polițist Nabapa, ascunse într-un autoturism în care se aflau doi cetăţeni români, două  pachete cu 425 grame de substanță  de culoare albă, susceptibilă a fi cocaină.

În data de 05.01.2019, în jurul orei 00.15, în Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I, judeţul Mehedinţi, s-au prezentat pentru a intra în ţară, doi cetățeni români, în vârstă de 34 de ani și 35 de ani, călătorind cu autoturismul marca BMW, înmatriculat în România.

În baza profilului de risc, echipa comună de control formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali a procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra autovehiculului și persoanelor in cauză.

Astfel, cu ajutorul câinelui polițist Nabapa  au fost descoperite ascunse, în spaţii special amenajate în zona pedalelor și în bordul autoturismului, două pachete cu substanță pulverulentă de culoare albă, susceptibilă a fi cocaină, cu o masă totală de aproximativ 425 grame.

Substanța va fi trimisă spre analiza la laboratorul de specialitate, iar în cauză se efectuează cercetări de către autoritățile competente, urmând a se lua măsurile legale ce se impun”, se precizează în comunicat.

Anul trecut, în octombrie, 11 kilograme de cocaină au fost descoperite în mașina unui român în Italia.

O lună mai târziu, polițiștii au găsit trei kilograme de cocaină în bagajele unui călător de pe Aeroportul Otopeni.

FOTO & VIDEO – Poliția de Frontieră


Citește și… S-a golit scena, s-a umplut plaja! Delia, Dana Rogoz, Flavia, Lidia Buble, Matteo și Alina Eremia au plecat în vacanță în țările calde


 

Close
Închide
  Close