Mergi direct la conținut »
FOTO | Pagina de Wikipedia în limba engleză a Vioricăi Dăncilă, modificată. Premierul este numit ”comediant”
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > FOTO | Pagina de Wikipedia în limba engleză a Vioricăi Dăncilă, modificată. Premierul este numit ”comediant”

FOTO | Pagina de Wikipedia în limba engleză a Vioricăi Dăncilă, modificată. Premierul este numit ”comediant”

Pagina de Wikipedia în limba engleză a premierului României, Viorica Dăncilă, a fost modificată, duminică, după ultima sa gafă. În biografia ei, Dăncilă nu mai este numită ”politician”, ci ”comediant”. 

”Vasilica Viorica Dăncilă (cunoscută drept Veorica) (născută pe 16 decembrie 1963) este un comediant român, lider al Partidului Social Democrat și premierul României din 29 ianuarie 2018. (…)”, scrie pe pagina de Wikipedia în limba engleză a premierului.

O captură a paginii modificate poate fi văzută mai jos.

Reamintim că, duminică, premierul Viorica Dăncilă a transmis în mesajul de Ziua Imnului Național că imnul ”i-a mobilizat pe cei care, la 1 decembrie 1918, s-au adunat pe Câmpia Libertăţii de la Alba-Iulia”, dar, de fapt, evenimentul s-a petrecut pe Câmpul lui Horea din Alba Iulia, în timp ce Câmpia Libertăţii se află la Blaj. Evenimentul este legat de momentul 1848, când s-a strigat ”Noi vrem să ne unim cu țara!”

Gafa amintită anterior este una dintr-un lung șir, ea fiind criticată de mai mulți politicieni, printre care și Traian Băsescu, care spune că Viorica Dăncilă ”împinge țara către penibil”.


CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV/ Dani Oțil va participa la IronMan! Este unul dintre cele mai dure concursuri din lume și ține 17 ore


 

Close
Închide
  Close