DIICOT a anunțat că a dispus, luni, 2 septembrie, prin ordonanță, ca părinții Alexandrei Măceșanu să predea cartea de identitatea a fiicei lor ofițerilor de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova.

„Persoanele menționate mai sus împreună cu un reprezentant al Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Zonal Craiova – s-au deplasat la domiciliul părinților victimei minore, au adus la cunoștință acestora ordonanța dispusă in cauză, precum și concluziile raportului de expertiză genetică”, a anunțat DIICOT, într-un comunicat.

Familia victimei a refuzat să predea cartea de identitate aparținând victimei minore, motivând faptul că solicită să consulte conținutul concluziilor respectivului raport.

comunicatul DIICOT

În urma refuzului, anchetatorii au dispus citarea părinților Alexandrei Măceșanu la sediul DIICOT – Structura Centrală „pentru a li se pune la dispoziție concluziile documentului” .

Precizările DIICOT vin după ce Alexandru Cumpănașu a scris pe Facebook că DIICOT îi ameninţă familia și că părinţii adolescentei au fost citaţi la pentru că au refuzat să predea cartea de identitate a acesteia.

Citeşte şi:

Nicolae Alexe, fostul șef IPJ Olt care a căutat-o pe Alexandra cu interlopii, a fost audiat la IGPR. Către jurnaliști: „Pot să alerg și până la Caracal” / VIDEO

De ce nu poate fi declarat decesul Alexandrei Măceșanu doar după testele INML. Surse: ”Nu sunt elemente de certitudine că fata e moartă”

REȚELELE DE TRAFIC DE MINORE DIN CARACAL. Ce face uneori diferența între victimele exploatate luni întregi și fetele netraficate: sprijinul oferit de părinți! „Mi s-au înmuiat picioarele când am aflat că a fost violată”

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul
GSP.RO

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul

Horoscop 2 aprilie 2020. Scorpionii se lasă cuceriți de emoții negative
HOROSCOP

Horoscop 2 aprilie 2020. Scorpionii se lasă cuceriți de emoții negative