MENIU CAUTĂ
20 Iul. 2018 11:32

FOTO și VIDEO | Pedeapsa primită de bărbatul care a pipăit o chelneriță. Imaginile au fost văzute și de soția lui

Distribuie

Imaginile cu un bărbat care a pipăit o chelneriță au ajuns virale pe internet. Clientul care a fost trântit la podea de femeia furioasă pentru gestul făcut a fost acum arestat. Bărbatul care a făcut gestul indecent într-un bar din Savannah se afla în local alături de soția lui. 

Bărbatul care a fost trântit de o chelnerițădupă ce a pipăit-o pe aceasta pe fund a fost arestat. El se numește Ryan Cherwinski, are 31 de ani, este într-o relație de 11 ani și tată a două fete.

Ryan locuiește în Palm Bay, Florida, și se afla în barul din Savannah alături de Erica Martin, femeie cu care are o relație de 11 ani, potrivit Daily Mail.

Momentul în care el trece pe lângă Emelia Holden a fost surprins de camerele de supraveghere din barul Vinnie Van Go-Go. Reacția femeii la gestul indecent al bărbatului a devenit viral pe internet.

Una dintre colegele chelneriței a chemat poliția imediat după incident. După ce autoritățile au văzut imaginile surprinse de camerele de supraveghere, bărbatul a fost arestat.

El a petrecut două nopți la închisoare și a fost eliberat după ce a plătit o cauțiune de 2.500 de dolari. Dar coșmarul pentru Ryan abia începe, fiind acuzat de agresiune sexuală.

 


EXCLUSIV/ Bodo a devenit tată ”cu acte în regulă”! Solistul își educă băieții la țară și în rulotă


 

Comentarii