De Dragoș Tănase,

Astfel, potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Externe (MAE) vor fi anulate zboruri, vor fi înregistrate întârzieri semnificative şi timpi mai mari de aşteptare la recuperarea bagajelor.

MAE Recomandată planificarea din timp a călătoriilor şi consultarea paginilor web ale companiilor de transport: www.schiphol.nl, www.klm.com.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Haga: +31703541580, +31703228612, +31703319980, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă.

De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă au la dispoziţie şi telefonul de permanenţă al misiunii diplomatice a României în Regatul Ţărilor de Jos: +31622823300 şi telefonul de urgenţă al secţiei consulare: +31651596107.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de Internet https://haga.mae.ro, www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” , care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie.

Citeşte şi:

KLM și-a cerut scuze după ce a dezvăluit pe Twitter care sunt cele mai sigure locuri din avion în cazul unei prăbușiri

Compania KLM, criticată pentru că a solicitat mamelor care alăptează să se acopere

Două avioane s-au ciocnit pe aeroportul din Amsterdam

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism
HOROSCOP

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism