Mergi direct la conținut »
Peste 10.000 de persoane vor poza nud într-o parcare din Australia
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Peste 10.000 de persoane vor poza nud într-o parcare din Australia

Peste 10.000 de persoane vor poza nud într-o parcare din Australia

Un fotograf celebru pentru nudurile sale va realiza o fotografie cu 11.000 de oameni dezbrăcați în parcarea unui hipermarket din Australia, după ce conducerea lanțului de magazine a aprobat cererea acestuia, scrie BBC News.

Lanțul de supermarket-uri Woolworths a anunțat că a acceptat cererea artistului american Spencer Tunick pentru a folosi parcarea de deasupra unuia dintre magazinele sale din Melbourn pentru a realiza o ședință foto în masă cu oameni dezbrăcați.

În aprilie, Woolworths a respins cererea lui Tunick de a utiliza locația din Prahran, spunând că va fi prea aglomerat pentru o zi de sâmbătă. Ulterior în mediul online a fost lansată o petiție, iar conducerea lanțului de magazine a fost de acord să permită utilizarea parcării într-o zi de luni.

Aproape 11.000 de persoane s-au înregistrat până acum pentru a participa la ședința foto, mai mulți decât pot încăpea în parcare.

Inițial, fotograful spera să adune în jur de 500 de persoane.


Citește și: EXCLUSIV. Jandarmi şi silvicultori, atacaţi de hoții de lemne în Bistriţa-Năsăud. Detalii uluitoare din pădurile României


 

Close
Închide
  Close