Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Pistol cu gaze, descoperit la un șofer turc în Vama Giurgiu. Motivul pentru care îl ascundea în cabina camionului său

Pistol cu gaze, descoperit la un șofer turc în Vama Giurgiu. Motivul pentru care îl ascundea în cabina camionului său

Poliţiştii de la Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Giurgiu au descoperit un pistol cu gaze pe care un cetăţean turc a încercat să-l introducă ilegal în România. Arma era ascunsă în cabina autocamionului pe care acesta îl conducea.

De Dragoș Tănase,

„La Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat, pe sensul de intrare în ţară, la volanul unui autocamion înmatriculat în Turcia, cetăţeanul turc K.C., în vârstă de 59 de ani. Acţionând în baza unei analize de risc, poliţiştii de frontieră au efectuat un control amănunţit asupra autocamionului şi au descoperit, ascuns şi nedeclarat, într-o borsetă, în cabina autocamionului, un pistol semiautomat cu gaze, calibrul 9 milimetri. De asemenea, în acelaşi loc au fost găsite şi 28 cartuşe, acelaşi calibru”, se arată într-un comunicat emis, miercuri, 13 februarie, de Poliția de Frontieră Română.

Cu ocazia verificărilor specifice, şoferul a declarat că pistolul şi muniţia îi aparţin, le-a achiziţionat din Turcia pentru autoapărare şi nu deţine permis port armă şi nici autorizaţie de introducere pe teritoriul României.

Pistolul şi cartuşele, în valoare de 1.300 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră au întocmit lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de „nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor”.

Află ce captură impresionantă au făcut polițiștii de la Vama Giurgiu, la începutul acestei luni! Șoferul susținea că nu știe ce transportă.

FOTO & VIDEO – Poliția de Frontieră


Citește și… Falsul medic ginecolog de la Spitalul Județean Ilfov n-a dat Capacitatea, a intrat la liceu cu media 1,68 și s-a retras din școală în clasa a IX-a! Mărturii ale pacientelor operate de ea

Ministerul Sănătății confirmă investigația Libertatea despre falsul medic ginecolog: „Diploma de licență și actul de rezidențiat sunt false!”

Rețeaua doctorilor falși se extinde și în spitale publice! O femeie de 30 de ani și-a inventat o diplomă de medic și lucrează de 10 ani la Secția de Ginecologie a Spitalului de Urgență Ilfov!

„Nu figurează în baza noastră de date”, spune Colegiul Medicilor despre Raluca Daniela Bîrsan, femeia care a lucrat 10 ani la Secția de Ginecologie a Spitalului de Urgență Ilfov cu o diplomă falsă

Reacția Spitalului Ilfov, în cazul medicului fals de la Ginecologie: „Până la proba contrarie, documentele pe care le avem atestă că doamna este medic”


 

Close
Închide
  Close