Mergi direct la conținut »
Platforma România 100, comparație între guvernul Cioloș și guvernul PSD: Revoluția fiscală a dus la o creştere cu 200% a contribuţiei de sănătate
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Platforma România 100, comparație între guvernul Cioloș și guvernul PSD: Revoluția fiscală a dus la o creştere cu 200% a contribuţiei de sănătate

Platforma România 100, comparație între guvernul Cioloș și guvernul PSD: Revoluția fiscală a dus la o creştere cu 200% a contribuţiei de sănătate

Platforma România 100 a prezentat o comparaţie între asigurarea facultativă de sănătate în perioada Guvernului Cioloş şi acum, arătând că revoluţia fiscală a PSD-ALDE a dus la o creştere cu aproape 200% a contribuţiei de sănătate pentru cei mai vulnerabili dintre cetățeni”.

De Valentina Postelnicu,

”Pe 4 ianuarie 2017 Dacian Cioloș își termina mandatul de prim-ministru independent lăsând România într-o situație economică stabilă cu perspective de creștere.  Premierul Guvernului PSD-ALDE a primit în aceeași seară și raportul de guvernare al miniștrilor tehnocrați, împreună cu urarea sinceră ca peste un an să reușească mai multe pentru România decât a reușit un cabinet fără susținerea unei majorități parlamentare. Începând de azi vom prezenta zilnic comparații sintetice și analize care arată diferențele între guvernarea tehnocrată și Guvernele PSD-ALDE”, a anunțat Platforma România 100, condusă de fostul premier Dacian Cioloș.

„Revoluția fiscală” a PSD-ALDE a dus la o creștere cu aproape 200% a contribuției de sănătate pentru cei mai vulnerabili dintre cetățenii români, afirmă cei de la Platforma 100.

”Grija față de oameni a PSD, partid declarat de stânga, se traduce în limitarea accesului la servicii de sănătate pentru familiile care trăiesc în sărăcie, șomerii neindemnizați sau zilieri”, mai spun aceștia.

O altă comparație arată că guvernele PSD-ALDE au cheltuit cu 17,5% mai puțini bani pentru construcția de autostrăzi și drumuri naționale față de Guvernul Cioloș.

”Scăderea cheltuielilor s-a făcut într-un an în care bugetul țării a fost mai mare”, mai precizează cei de la Platforma România 100.

Citește și: Peste 1.500 de ortodocși pe rit vechi petrec Crăciunul pe Valea Prahovei. Cât au plătit pentru distracție

Close
Închide
  Close