MENIU CAUTĂ
01 Aug. 2018 19:24

Poliția Română, mesaj pe Facebook după ce mai mulți utilizatori s-au plâns că au fost blocați

Distribuie

Poliția Română a reacționat pe Facebook, după ce mai mulți utilizatori ai rețelei s-au plâns că au avut conturile blocate după ce au acordat rating de o stea paginii.

Reprezentanții instituției precizează că respectă dreptul la liberă exprimare a tuturor utilizatorilor și nicio opinie nu a fost cenzurată, ștearsă sau raportată. Totodată, reprezentanții Poliției Române sugerează că oricine altcineva ar fi putut să raporteze un profil de utilizator, din moment ce pagina instituției este una publică.

Mesajul postat pe Facebook de Poliția Română:

„Pe această pagină au fost primite, în ultimele zile, foarte multe recenzii și comentarii negative.

Vă asigurăm că nu am raportat pe nimeni pentru recenzia făcută.

Conform regulilor platformei Facebook, oricine poate raporta un profil de utilizator. Recenziile făcute pe această pagină sunt publice și orice utilizator de Facebook le poate raporta!

Deși unele dintre mesajele care însoțeau recenziile și comentariile cetățenilor conțineau referiri politice sau exprimări licențioase, am ales să respectăm dreptul la libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor și nu le-am cenzurat, șters sau ascuns.

Pentru noi, siguranța oamenilor rămâne prioritară, indiferent de recenzii, steluțe sau comentarii.

Foarte mulţi utilizatori de Facebook au intrat pe pagina oficială a Poliţiei Române pentru a protesta faţă de modul în care a fost tratat cazul românului care şi-a pus la maşină un număr anti-PSD. Ei au lăsat recenzii critice la adresa Poliţiei, câteva zeci de mii în mai puţin de o zi. Imediat după aceea, mulţi dintre ei s-au trezit cu conturile de Facebook blocate. Libertatea a vorbit cu câţiva dintre ei pentru a afla ce s-a întâmplat.


Citește și:

Marian Godină a 'desființat' un coleg de la Rutieră după scandalul plăcuțelor: 'Românii nu mai plătesc taxe pentru slugi'

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 18 februarie 2019
Comentarii