De Andreea Radu,

În anul 2010, în timpul unei petreceri de majorat, Shauna și Tom au făcut cunoștință printr-un prieten comun. Tom era îmbrăcat într-un costum de ninja, iar Shauna avea un costum de Mini Mouse, potrivit mirror.co.uk.

Tânărul s-a îndrăgostit imediat de Shauna, dar ea nu a fost interesată de o relație cu el. Ea povestește că în seara aceea nici nu i-a văzut bine chipul lui Tom când el a abordat-o.

La două luni după ce s-au văzut prima oară, drumurile li s-au întâlnit din nou și au ajuns să împartă un sărut. Deși Shauna a încercat să-l evite pe Tom, în aprilie 2011, după ce tânărul a insistat mult, cei doi au început o relație.

Cuplul a descoperit că are mai multe în comun decât și-ar fi închipuit: s-au născut în aceeași zi, la același spital și au locuit aproape unul de celălalt toată viața.

Acum, la aproape opt ani de când au o relație, cei doi au stabilit să se căsătorească pe data de 4 mai. Tom și Shauna spun că povestea lor de dragoste este bizara, cu toate coincidențele și modul în care s-au întâlnit pentru prima oară, dar tot aceste lucruri fac relația una specială.

Foto: Facebook Shauna Gracey 


VIDEO/ Maia Morgenstern, reacție la faptul că oamenii se roagă la chipul ei, într-o catedrală din Columbia: „E un semn important pentru mine. Mă obligă, mă responsabilizează, mă înduioșează”


 

 

Greșeala uriașă a lui Nicolae Ceaușescu! Ce a aflat cu 11 zile înainte să fie executat
GSP.RO

Greșeala uriașă a lui Nicolae Ceaușescu! Ce a aflat cu 11 zile înainte să fie executat

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu
HOROSCOP

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu