MENIU CAUTĂ
19 Noi. 2017 13:01

Povestea bărbatului trangender care a născut și alăptează | VIDEO

Distribuie

Povestea bărbatului transgender care de la o vârstă fragedă și-a dorit să devină părinte a ajuns prima oară în atenția publicului anul trecut.

Evan a știut de la 16 ani că este trangender. El s-a născut cu caracteristici anatomice feminine, dar după un procedeu medical îndelungat, a ajuns să trăiască sub identitatea sa de bărbat, potrivit time.com.

Bărbatul a început tratamentul de tranziție care consta în injectarea săptămânală de hormoni pentru a scade nivelul de estrogen și a crește pe cel de testosteron.

A ales să nu facă operația de mastectomie masculinizantă, nu doar pentru că era alergic la majoritatea antibioticelor, dar și pentru că își dorea ca într-o zi să fie capabil să-și alăpteze copiii.

Bărbatul trangender, 36 de ani, are ca partener de viață o femeie, așa că pentru a-și îndeplini visul de deveni părinte, a folosit un donator de spermă.

Cuplul a trecut prim mai multe încercări de-a lungul timpul, Evan nereușind din prima încercare să obțină o sarcină viabilă.

El a început să facă tratament pentru stimularea ovulației, costurile procedurii care a implicat ecografii și inseminare s-au ridicat la 12.000 de dolari.

Efortul cuplului a avut succes, astfel că s-a născut primul lor copil. Imaginea cu Evan care își alăpta bebelușul a devenit virală pe internet, provocând totodată discuții aprinse pe marginea unui subiect delicat și totodată controversat.

Pe pagina de Facebook a bărbatului transgender sunt imagini cu băiețelul sănătos care a ajuns acum la vârsta de aproape 2 ani.


Medic: Vârsta la care fetele încep viaţa sexuală a scăzut mult, din cauza ”atacului” informaţional din surse îndoielnice / VIDEO


 

Citește mai multe despre transgender pe Libertatea.

Comentarii