Mergi direct la conținut »
FOTO | Povestea femeii, care, după ce a scăpat de cancer, s-a transformat într-o păpușă Barbie în mărime naturală Galerie foto
14imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO | Povestea femeii, care, după ce a scăpat de cancer, s-a transformat într-o păpușă Barbie în mărime naturală

FOTO | Povestea femeii, care, după ce a scăpat de cancer, s-a transformat într-o păpușă Barbie în mărime naturală

O femeie de afaceri are o poveste de viață uimitoare. După ce s-a luptat cu o boală necruțătoare și și-a pierdut ambii sâni, a cheluit mii de lire sterline pentru a se transforma într-o păpușă Barbie de mărime naturală.

Katie Rose în vârstă de 34 de ani a fost diagnosticată cu cancer în anul 2016. Ea a suferit o operație de mastectomie, lucru care a adâncit-o într-o depresie cumplită, potrivit mirror.co.uk.

Cu trecerea timpului femeia a realizat că acum este momentul să-și trăiască viața așa cum a visat întotdeauna. A început prin a-și dori să își facă o reconstrucție a sânilor.

Katie și-a pus implanturi cu silicon, mărindu-și sânii la cupa G, și-a modificat chipul prin injecții cu botox, operații care au costat-o 28.000 de mii de lire sterline.

Acum femeia și-a găsit încrederea în noul trup de păpușă în mărime naturală, primind un val de atenție pozitivă din partea bărbaților. „Am avut parte de reacții pozitive, mai ales din partea bărbaților care s-au oferit să mă întrețină sau să mă ajute să-mi continui călătoria”, spune ea.

 

„Am avut o copilărie frumoasă și multe suișuri și coborîșuri pentru că m-am luptat cu depresia mai târziu în viață. Odată cu depresia a venit pozitivitatea și am început să mă accept și să încep să trăiesc o viață cu care chiar aș putea să fiu fericită”, explică Katie decizia de a-și transforma radical trupul.


Andreea Bălan, ”jurată” de profesie. Dă calificative contra cost micilor dansatori!


 

Close
Închide
  Close