MENIU CAUTĂ

Povestea pisicii care va moșteni averea lui Karl Lagerfeld. Designerul era nedespărțit de Choupette | FOTO

Distribuie

O parte din averea adunată de regretatul designer Karl Lagerfeld va rămâne pisicii sale, Choupette, de care acesta era foarte atașat.

Karl Lagerfeld, unul dintre cei mai reprezentativi designeri din lume, a încetat din viață marți, la vârsta de 85 de ani. Omul care a condus Chanel peste 30 de ani a combinat talentul artistic cu flerul în afaceri și a transformat celebra casă de modă franceză într-un business care valora, în 2017, 20 de miliarde de dolari.

Karl Lagerfeld a adunat o avere de 200 de milioane de dolari. O parte din averea regretatului designer va ajunge la pisica sa, Choupette, pe care acesta o iubea nespus de mult.

Choupette are deja 3 milioane de dolari în conturi, adunați din campaniile publicitare, potrivit digi24.ro.

Choupette este o pisică birmaneză, care a ajuns în viața designerului în anul 2011..

„Pisica era a unui prieten care a rugat-o pe menajera mea să se ocupe de aceasta timp de două săptămâni cât el este plecat. La întoarcere, nu a venit să o ia înapoi pe Choupette. A avut o altă pisică, care a devenit obeză, iar Choupette a devenit cea mai celebră pisică din lume, dar şi cea mai bogată”, declara Karl Lagerfeld într-un interviu pentru Vanity Fair.

„Choupette este centrul universului meu. Este un fel de Greta Garbo. Are ceva inconfundabil în stilul său de mers. Este o sursă de inspiraţie prin eleganţa şi atitudinea sa”, mai spunea el.

„Choupette este bogată. Are mica sa avere. Dacă păţesc ceva, persoana care se va ocupa de ea nu va avea probleme financiare”, explica designerul într-o emisiune TV.

Karl Lagerfled îi asigura lui Choupette două însoţitoare şi o gardă de corp. De asemenea, felina lua masa alături de străpânul său, din farfurii de argint.

FOTO: Hepta; Northfoto

Citește și: Declarație cinică a unui medic de la „Marius Nasta”: „A venit să moară la noi, ca să fim arătați cu degetul pentru acest acinetobacter”. Doctorul susține că bacteria a fost adusă de la un alt spita

 

Citește mai multe despre Karl Lagerfeld pe Libertatea.

Comentarii