MENIU CAUTĂ
11 Ian. 2018 11:49

Premierul Tudose a trimis Corpul de Control al Guvernului la CNAIR

Distribuie

Mihai Tudose a trimis Corpul de Control la CNAIR. Premierul Mihai Tudose a trimis Corpul de Control la Compania Națională de Administrare A Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Verificările au loc în perioada în care expiră mandatul de director interimar şi se vorbeşte despre prelungirea acestuia.

Premierul a luat această măsură în contextul în care se ia în discuție prelungirea mandatului directorului interimar, Ștefan Ioniță, iar mandatul acestuia urmează să expire în două zile.

Se discută de asemenea despre situația autostrăzilor și despre proiectele care trenează. De altfel, Mihai Tudose a avut câteva replici acide la adresa proiectelor anunțate de șefii de la Autostrăzi.

Probabil, Corpul de Control al premierului va face verificări generale, fiind vizată mai ales zona de achiziţii, precizează sursa citată.

La începutul lui 2017, ministrul Transporturilor de atunci, Răzvan Cuc, anticipa că vor fi daţi în folosinţă circa 90 de kilometri de autostradă anul trecut, dar a CNAIR a recepţionat numai 24 kilometri de autostradă.

Lucrările au fost tergiversate din cauza problemelor generate de constructori sau apărute în teren, care au necesitat timp şi multă birocraţie pentru rezolvare.

Aceasta este prima dată când premierul Tudose trimite Corpul de control la CNAIR, lucru care s-a întâmplat miercuri, 10 ianuarie.

Tot ieri, în mediul online au apărut fotografii cu angajați ai CNAIR, surprinși când renovau un apartament din Capitală, în sectorul 4.


CITEȘTE ȘI…

REPORTAJ/Doi bunici îşi cresc cu dăruire nepoatele, ca să nu simtă lipsurile: „Eu pot bea apă în loc să mănânc'|FOTO

Scrisoarea unui polițist de la Serviciul Omoruri care a anchetat cazul pedofilului: Era unul de-al nostru. Bine că l-am prins


 

Loading...
Comentarii