MENIU CAUTĂ

Preot ortodox din Rusia, pedepsit pentru apariția preotesei la un concurs de frumusețe. Soția lui a dansat îmbrăcată sumar

Distribuie

Un preot ortodox din Rusia a fost pedepsit și mutat într-o altă localitate după ce soția lui a luat parte la un concurs de frumusețe. Secretarul episcopatului din Magnitogorsk a declarat pentru agenția RIA Novosti că preoteasa, Oksana Zotova, a interpretat un dans brazilian într-un costum de carnaval la un festival, în timpul Postului Paștelui, care ține 40 de zile.

Fotografii cu preoteasa au împânzit rețelele de socializare, arată CNN.

Preotul Sergiy Zotov va fi trimis temporar într-o altă localitate, în zona de sud-vest a regiunii, în satul Fershampenuaz, din cauza comportamentului soției sale, a precizat oficialul bisericii, preotul Lev Baklitsky. „Știm că părintele Sergiy este un foarte bun preot” a mai spus împuternicitul Bisericii Ortodoxe Ruse.

Nu este nici o problemă ca preoții și soțiile lor să meargă la plajă îmbrăcați sumar, dar este o problemă când acest gen de fotografii ajung pe social media, a mai spus Lev Baklitsky.

Preoteasa Oksana Zotova

Preoteasa Oksana Zotova

Episcopatul, dar și preotul și soția lui nu au vrut să comenteze incidentul.

Potrivit fișei completate de preoteasă la concursul de frumusețe, aceasta este măritată, cu doi copii și deține un salon de înfrumusețare.

Văd lucrurile bune din fiecare persoane, le văd potențialul și posibilitățile, pot, cu siguranță, să iubesc, să accept și să iert. Îmi fixez țeluri pentru viitor și întotdeauna mi le îndeplinesc. Viața este frumoasă, și ador asta” a mai scris preoteasa.

Preotul a anunțat că va face plângere la procuratură pentru hărțuirea online a soției sale. Zotov a precizat că știa de intenția partenerei sale de viață de a participa la concursul de frumusețe și că a susținut-o permanent.


Citește și: VIDEO / Învățăturile unui activist rus răpit și torturat. Interviu cu Oleg Kozlovsky, cercetător Amnesty International și activist pentru drepturile omului, răpit în Ingușetia


 

Comentarii