Mergi direct la conținut »
Președintele PSD Iași a fost huiduit pe stradă și s-a refugiat în sediul PNL, dar a fost dat afară. Liderul PNL Iași: „Colegii mei i-au spus că nu are ce să cauta”
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Președintele PSD Iași a fost huiduit pe stradă și s-a refugiat în sediul PNL, dar a fost dat afară. Liderul PNL Iași: „Colegii mei i-au spus că nu are ce să cauta”

Președintele PSD Iași a fost huiduit pe stradă și s-a refugiat în sediul PNL, dar a fost dat afară. Liderul PNL Iași: „Colegii mei i-au spus că nu are ce să cauta”

Președintele PSD Iași și alți membrii ai conducerii au fost huiduiți pe stradă de oameni și s-au refugiat în sediul PNL din apropiere. Liderii locali ai partidului de guvernământ au căutat adăpost chiar la Opoziție, dar au fost dați afară după doar câteva minute, ca să dea socoteală cetățenilor. Întâmplarea a fost trecută sub tăcere de reprezentanții PSD, dar a fost confirmată de președintele PNL Iași.

De Mihai Niculescu,

Miercuri, președintele PSD Iași, Maricel Popa, mergea pe stradă împreună cu un grup de membri ai partidului iar trecătorii au început să strige la ei și să îi huiduie.

Îi claxonau pe stradă, oamenii huiduiau, dar erau zeci, sute de oameni, erau ca la orice protest spontan când vezi pe cineva şi vrei să-l înjuri îl claxonezi sau îl huidui”, a declarat Costel Alexe, președintele PNL Iași, potrivit Digi24.

Președintele PNL Iași a povestit că Maricel Popa, a intrat în sediul PNL, ca să scape de furia ieșenilor, dar el și colegii săi de la PSD au fost dați afară.

Au stat câteva minute până au ieşit colegii şi le-au spus să părăsească sediul de partid, ei ieşind după afară şi continuându-şi drumul. Evident că noi nu puteam să dăm dovadă de bunăvoinţă şi să-i primim cu ceai cald. Au intrat şi apoi au fost invitaţi să iasă afară, dar da, întâmplarea este reală. Colegii mei i-au spus că nu are ce să cauta, să iasă din nou să dea explicaţii cetăţenilor municipiului Iaşi pentru nerealizările guvernului PSD-Dragnea pentru judeţul nostru”, a mai spus liderul opoziției.

Sursa foto: Ziarul de Iași


Citește și: Partidul lui Dragnea e favorit net la casele de pariuri internaționale, spre deosebire de ce arată sondajele din România!


 

Close
Închide
  Close