Chelsea Manning a postat prima fotografie după ieșirea din închisoare. Cum arată ca femeie

18 mai 2017 23:45

Chelsea Manning a postat prima fotografie cu ea după ce a ieșit din închisoare, iar noul look i-a surprins pe internauți.

În fotografia postată pe contul său de Twitter, Chelsea Manning, apare cu parul scurt, blond, machiată și nu seamă aproape deloc cu soldatul Bradley Manning, care a fost închis în urmă cu șapte ani pentru că a furat documente clasificate.

Alături de fotografia care a fost postată pe conturile de Twitter și Instagram, Manning a scris ”Okay Sunt aici pentru toată lumea!”.

Okay, so here I am everyone!! ? . . #HelloWorld

O postare distribuită de Chelsea E. Manning (@xychelsea87) pe

Chelsea Manning a mai postat o fotografie la cțâteva ore după ieșirea din închisoare, dar aceasta prezenta doar picioarele ei alături de mesajul ”primii pași în libertate”. Au urmat apoi câteva imagini cu o felie de pizza și cu sampanie.

Sursa Wikileaks a fost eliberată eliberată mai devreme, după ce sentinţa sa a fost comutată de către fosta administraţie Obama de la 35 de ani la 7 ani. Chelsea Manning a fost condamnată la închisoare după ce a furat documente clasificate despre războiul irakian și le-a dat Wikileaks.

Chelsea Manning este considerată figura centrală din spatele celei mai mari scurgeri de secrete guvernamentale din istoria Statelor Unite.

Chelsea Elisabeth Manning (la naștere Bradley Edward Manning, de sex masculin) s-a declarat femeie în 2013. O instanță civilă i-a acceptat în 2014 o cerere în acest sens, dar armata a anunțat că va schimba doar documentele, dar va continua să îl considere pe soldatul Manning drept bărbat. Diagnosticul de disforie sexuală a fost confirmat de medici ai armatei.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro