MENIU CAUTĂ

Operaţiune de salvare fără precedent în Spania! De opt zile, un copil de 2 ani este căutat după ce a căzut într-un puţ

Distribuie

Julen Rosello, un copil de doar doi ani, care a căzut în urmă cu opt zile într-un puț foarte adânc și strâmt din apropiere de Malaga, este căutat în continuare de salvatori.

O operaţiune se salvare fără precedent se desfăşoară de o săptămână în apropiere de Malaga, pentru salvarea copilului.

O imagine a micuţului, publicată de El Mundo oferă un indiciu important salvatorilor, care acum sunt siguri că Julen a căzut în puţul foarte adânc.

În fotografia care a apărut în publicaţia spaniolă, făcută de familie cu puţin timp înainte de tragedie, Julen apare cu o pungă de snacksuri în mâini, pungă pe care echipele de salvare au găsit-o în puţ.

Nu se știe dacă copilul a supraviețuit, dar în zonă a început o amplă operațiune de foraj.

Copiii vor săpa cu mâinile

„Sperăm că această muncă va putea fi realizată cât mai rapid posibil şi că vremea, începând de acum, să fie mai favorabilă decât a fost până în prezent”, a declarat inginerul Angel Garcia Vidal, care coordonează echipa de tehnicieni.

Instabilitatea terenului şi duritatea unor roci au făcut ca procedurile de terasare şi foraj să devină deosebit de dificile.

Când se va ajunge la o anumită adâncime – nivelul unde s-ar afla copilul -, mai mulţi minori vor fi folosiţi pentru a săpa „cu mâinile” o legătură cu puţul principal, etapă ce ar putea să dureze aproximativ 20 de ore, potrivit TVE.

Nu există niciun semn care să ateste că Julen ar mai fi în viață. Incidentul s-a petrecut atunci când băiatul se juca în apropiere de părinţii lui, care se aflau la un picnic.

Părinții lui Julen au mai pierdut un copil, în vârstă de trei ani, mort din pricina unor probleme cardiace.


Frații Cantona vin în România să facă un film despre Steaua! Libertatea a aflat totul de la Joel, fratele mai mic din „clanul Cantona”

Comentarii