MENIU CAUTĂ
26 Iul. 2018 19:38

Prima pagina din acordul de cooperare dintre SRI și Ministrul Dezvoltării, semnat de Dragnea, a fost publicată de un deputat USR

Distribuie

Prima pagina din acordul de cooperare dintre SRI și Ministrul Dezvoltării, semnat de Dragnea, a fost publicată de deputatul USR Lucian Viziteu. Pe pagina publicată de Viziteu apare mențiunea „nesecret”.

Deputatul USR Lucian Viziteu a publicat pe Facebook rima pagina din acordul de cooperare dintre SRI și Ministrul Dezvoltării, semnat de Dragnea și George Maior. „Protocol cooperare între MDRAP și SRI. Semnat Liviu Dragnea și George Maior. Mai sunt si alții. Deci este timpul sa va opriți cu propaganda mincinoasa a statului paralel. PSD si ALDE sa se ocupe de economie si problemele reale ale romanilor si nu de situația unor condamnați!”, este mesajul lui Viziteu, care însoțește imaginea postată de Facebook.


Parlamentarul a declarat că a obținut documentul în urma unei solicitări făcute la Ministerul Dezvoltării și a spus că vineri îl va publica integral, potrivit Hotnews.

Liviu Dragnea a recunoscut, marți, că a semnat, în calitate de ministru al Dezvoltării, un protocol cu SRI, precizând că este vorba despre un protocol pe siguranță cibernetică.

„A fost încheiat înaintea mea, eu doar am semnat revizuirea, dar nu înseamnă că nu sunt de acord. N-are nicio legătură cu toate minciunile spuse, nu se poate compara cu protocoale secretare semnat între SRI și structuri din justiție, încheiate în mod ilegal. Tipul ăsta de protocoale și instituții publice sunt necesare, dar de aici până la a spune că eu am colaborat cu Statul Paralel, și se vede colaborarea mea cu Statul Paralel, o simt cu fiecare termen la judecată”, a spus Dragnea.


CITEȘTE ȘI: 

CORESPONDENȚĂ DIN MATI, GRECIA: Șefa echipei de voluntari: „Vom încerca să ajutăm până rămânem fără niciun strop de putere” / VIDEO

Citește mai multe despre George Maior și SRI pe Libertatea.

Comentarii