Mergi direct la conținut »
Prima reacție a lui Ilie Năstase, după ce a fost condamnat la 9 luni și 10 zile de închisoare. „Mi-a dat cât am cerut”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Prima reacție a lui Ilie Năstase, după ce a fost condamnat la 9 luni și 10 zile de închisoare. „Mi-a dat cât am cerut”

Prima reacție a lui Ilie Năstase, după ce a fost condamnat la 9 luni și 10 zile de închisoare. „Mi-a dat cât am cerut”

Fostul lider ATP a primit mulțumit sentința dictată de Judecătoria Sectorului 1. "Nasty" a fost condamnat la 9 luni și 10 zile de închisoare cu suspendare. Sentința nu este definitivă, ci poate fi atacată.

Ilie Năstase se afla azi într-o spălătorie, când a fost rugat să interpreteze sentința instanței.

Mi-a dat cât am cerut. Ce să comentez? Am recunoscut că am băut, nu e nimic de comentat. Nu e bine? Se pare că nu e bine în România să-ți recunoști fapta. Am primit și interdicție de a conduce, în următorii doi ani”, a precizat Năstase, pentru Libertatea.

Fostul sportiv solicitase să efectueze muncă în folosul comunității.

Implicat într-un incident de circulație pe 25 mai 2018, Ilie Năstase a ajuns la spital, după ce a fost eliberat de polițiști. Fostul tenismen a fost reținut câteva ore, după ce a fost prins beat la volan și a refuzat să se legitimeze. S-a ales cu dosar penal.

Până la acel incident, Ilie Năstase avea deja două dosare penale pentru conducere sub influența băuturilor alcooloce și pentru recoltarea probelor biologice, dar și o amendă de 1.000 de lei pentru injurii.


Citește și: 

Șoc în fotbalul românesc! Pompiliu Popescu, medicul și confidentul Generației de Aur, a fost operat la plămâni! Suferința doctorului care a „reparat” picioare și a salvat vieți

Close
Închide
  Close