De Adrian Ilie,

Citește ultimele informații despre cazul deceselor din Timișoara după deratizare

”Condoleanțe familiilor îndurerate de pierderea celor dragi în nenorocirea abătută asupra imobilului de pe str. Miorița, nr. 8. Am aflat cu cutremurare că doi copii, unul de 9 zile și unul de 3 ani și mama acestuia din urmă și-au pierdut viața în urma nerespectării normelor în vigoare de către persoane iresponsabile implicate în procesul de deratizare ce a avut loc pe casa scării și în subsolul blocului în care locuiau”, a scris Nicolae Robu, într-o postare pe Facebook.

El le-a urat însănătoșire grabnică celor opt adulți și nouă copii care sunt acum internați în spital și a cerut pedepsirea celor vinovați după ce ancheta va stabili care au fost cauzele tragediei.

”Pentru că oameni fără o minimă conștiință până și în fața unei asemenea tragedii încearcă să puncteze politic, vreau să spun răspicat: Primăria nu are nicio implicare în ceea ce s-a întâmplat, NU PRIMĂRIA A FĂCUT, NU PRIMĂRIA A DISPUS acea deratizare și nici nu avea cum să facă așa ceva, totul petrecându-se pe un domeniu privat, nicidecum pe domeniul public!” susține Nicolae Robu.

Acesta a anunțat că, din respect față de familiile îndoliate refuză să participe la orice fel de emisiuni pe această temă, dacă alți invitați sunt politicieni.

Doi copii, unul de 3 ani și altul de zece zile, și mama acestuia din urmă, în vârstă de 29 de ani, au murit după o deratizare, în Timișoara, făcută în blocul în care locuiau. Alte 17 persoane din același imobil au ajuns la spital.

Citeşte şi:

Bilanțul victimelor dezinsecției de la Timișoara: 45 de locatari, dintre care 32 copii, sunt internați. Zeci de oameni au fost evacuați

Tragedia de la Timişoara. Explicaţiile medicului urgentist care a făcut legătura între cazuri şi a declanşat ancheta: “Nu seamănă cu nimic altceva”

Ce substanță s-a găsit pe scara blocului din Timișoara, unde o femeie și doi copii au murit după o deratizare

Premieră mondială! Anunțul făcut de Marian Drăgulescu în urmă cu câteva momente
GSP.RO

Premieră mondială! Anunțul făcut de Marian Drăgulescu în urmă cu câteva momente

Horoscop 5 decembrie 2019. Leii sunt cuprinși de griji și temeri
HOROSCOP

Horoscop 5 decembrie 2019. Leii sunt cuprinși de griji și temeri