MENIU CAUTĂ
12 Iul. 2018 16:20 , de Cristian Simion

VIDEO/ Primele declarații în dosarul de trafic de droguri. Martorii Răzvan Ciobanu și Raluca Bădulescu nu vor să comenteze

Distribuie

Designerul Răzvan Ciobanu și fosta sa colegă de platou de la emisiunea "Bravo, ai stil!", femeia de afaceri Raluca Bădulescu, au fost primele VIP-uri care au dat declarații în calitate de martori, joi, la sediul DIICOT Ploiești, într-un megadosar de trafic de droguri. La ieșirea de la sediul DIICOT Ploiești, cei doi nu au vrut să comenteze.

Surse apropiate anchetei au declarat pentru Libertatea că cei doi au fost citati pentru a se prezenta la audieri, iar aceștia nu se numără printre persoanele ale căror nume apar în dosarul ”stupefiante pentru VIP-uri” și la domiciile cărora procurorii au descins în căutarea de probe.

La ieșirea de la audierile de la DIICOT, unde au petrecut mai bine de o oră, niciunul dintre cei doi oameni de fashion nu a dorit să comenteze situația în care se află și motivele pentru care au fost chemați la Ploiești pentru a da declarații.

Raluca Bădulescu a ieșit de la DIICOT spunând că nu face declarații, în timp ce Răzvan Ciobanu a afirmat că nu are nimic de-a face cu acest subiect.

Joi după amiază, procurorii și ofițerii care lucrează de mai mult timp la acest caz sunt în continuare pe teren, la descinderi, și fac percheziții în casele suspecților.

Surse din anchetă susțin că alte persoane publice ar urma să fie audiate în acest dosar, printre acestea numărându-se Marian Ionescu și Oreste Teodorescu.

Dosarul ”stupefiante pentru VIP-uri” a explodat, azi dimineață, la DIICOT Ploiești. Manelistul Elis Armeanca ar fi suspectat de trafic de droguri de mare risc și a fost citat vineri la DIICOT. În dosar este vizat un anume Adrian Cărbunescu, zis Max, care vindea stupefiante personajelor din lumea bună a Capitalei.

Citește și:

Citește mai multe despre raluca badulescu, razvan ciobanu, comentarii și martori pe Libertatea.

Comentarii