A doua zi însă, l-a mâncat. Oamenii de știință au declarat că este important că acest pui s-a născut. Faptul că a fost ucis și mâncat de mama lui nu i-a surprins. „Nu este un lucru neobişnuit, se întâmplă atât în natură, cât şi în captivitate, în special în cazul animalelor carnivore”, au spus aceștia, conform observator.tv.

„Din păcate, două zile mai târziu puiul a murit. Nu știm de ce și nu putem spune dacă a fost ucisă întâi de mamă, pentru că nu a fost văzută pe monitoare în a doua zi. Bianca a fost prima mamă care a influențat rezultatul evenimentului. Echipa veterinară nu a putut efectua o necropsie deoarece puiul fusese deja mâncat”, a spus Samuel Nunes, purtător de cuvânt al Organizaţiei de Mediu Mata Ciliar din Sao Paulo, Brazilia.

„Nașterea este un reper istoric”

Oamenii de știință cred că nașterea acestui pui este o realizare care va permite să se continue cu succes munca de salvare a unor speciii aflate pe cale de dispariție.

„Jaguarul este ultima din cele șapte specii de feline de dimensiuni mari care trebuie supuse inseminării artificiale. Nașterea acestui pui este un reper istoric important. Aceasta stimulează posibilitatea utilizării reproducerii asistate ca instrument de gestionare care mărește variabilitatea genetică a populațiilor captive și sălbatice și conservarea acestor feline aflate pe cale de dispariţie”. a spus Dr. Bill Swanson.


Cu viața pre moarte călcând. Reporter la ambele capete ale unei întâmplări dramatice: familia care a donat ficatul unui băiețel de 7 ani și femeia care a primit o nouă șansă la viață

Greșeala uriașă a lui Nicolae Ceaușescu! Ce a aflat cu 11 zile înainte să fie executat
GSP.RO

Greșeala uriașă a lui Nicolae Ceaușescu! Ce a aflat cu 11 zile înainte să fie executat

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu
HOROSCOP

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu