Mergi direct la conținut »
Priveliște macabră: au găsit un cadavru în plină stradă!

Locuitorii din comuna Rădășeni, din județul Suceava, au avut parte de o priveliște de coșmar azi. Ei au descoperit, la intersecția străzilor Livada Mare și Rupturii, cadavrul unui bărbat.

Acesta a fost imediat recunoscut de localnici. Este vorba despre Grigore Bradu, din Botoșani, un bărbat în vârstă de 60 de ani, care locuia fără forme legale în Rădășeni, a anunțat informatiata.ro.

Era foarte bolnav

Bărbatul era cunoscut ca având probleme medicale grave: diabet de gradul II și ciroză hepatică. El era cunoscut, de asemenea, pentru pasiunea lui pentru consumul de băuturi alcoolice.

Cu ocazia examinării cadavrului nu au fost descoperite urme vizibile de violență. Cadavrul a fost depus la morga Spitalului municipal Fălticeni în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei morții. S-a întocmit dosar penal sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă.


CAMERA ASCUNSĂ | Otopeni, 14 milioane de călători și 10 cărucioare! De luni bune, în cel mai mare aeroport al României oamenii își târăsc bagajele ca Fred și Barney în epoca de piatră

Close
Închide
  Close