Mergi direct la conținut »
Profet etiopian arestat după ce a încercat să învie un bărbat
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Profet etiopian arestat după ce a încercat să învie un bărbat

Profet etiopian arestat după ce a încercat să învie un bărbat

Un profet etiopian a fost arestat după ce a încercat să învie un bărbat. Legea etiopiană interzice unei persoane să umble cu cadavre, așa că Getayawkal Ayele a ajuns după gratii pentru fapta sa, scrie BBC News.

Getayawkal Ayele, un angajat al sistemului medical din Etiopia, în timpul liber este un profet aspirant care crede că poate să învie morți.

După ce Belay Biftu a murit, Getayawkal a mers la familia acestuia, le-a spus povestea lui Lazăr care a fost înviat de Iisus și le-a promis că va putea să îl trezească din morți.

Familia i-a permis să dezgroape cadavrul care fusese îngropat de două zile, iar profetul s-a aplecat peste sicriul acestuia și a repetat de mai multe orei „Belay, trezește-te”.

VEZI VIDEO AICI

După ce învierea nu a reușit, mai mulți membri ai familiei au leșinat, în timp ce alții s-au supărat și au început să-l bată pe Getayawkal. În acest moment a sosit și poliția în cimitir și l-au arestat pe așa-zisul profet.

Încercarea lui, care a fost filmată și a devenit virală pe internet fiind distribuit pe rețelele de socializare.


Citește și: Paşapoartele electronice noi sunt de acum valabile 10 ani. Românii care s-au dus la Serviciul Pașapoarte nu știau de schimbare


 
 
Close
Close
Închide