MENIU CAUTĂ
08 Aug. 2018 16:23

Proiectul „Flori de ie” ajunge în Las Vegas, în luna august, pentru lansarea colecției „Capsulă”

Distribuie

Proiectul "Flori de ie" ajunge în Las Vegas, în luna august, pentru lansarea colecției "Capsulă", după ce a cucerit deja aproape întreaga Europă. Astfel, în an centenar, ia românească cucerește lumea.

Lansat încă din 2014, proiectul „Flori de ie” este recunoscut ca cel mai renumit brand din România care a reușit să repună trecutul tradiției românești în contemporaneitate, pe scene din diverse colțuri ale lumii, călătorind cu ia românescă pe 3 continente timp de aproape 4 ani. Londra, New York, Abu Dhabi, Viena, Moscova, Shanghai, Bergamo, Dubai, Barcelona, Tokyo, Copenhaga sau Ankara sunt doar câteva din marile orașe ale lumii care au fost cucerite de frumusețea iei și a portului tradițional românesc.

Femeie îmbrăcată într-o ie lungă, de culoare albă

Anul acesta, se scrie o nouă poveste în cadrul târgului internațional MAGIC Las Vegas, unde „Flori de ie” lansează ultima colecție „Capsulă”, caracterizată prin culori solare și mii de mărgele. Tafta, borangic, poplin sau pânză topită sunt principalele texturi ce definesc rochiile acestui sezon, cusute în întregime manual.

Cu un design cu totul nou, descris de linii îndrăznețe, pantaloni desprinși din secolul al XVIII-lea readuși în contemporaneitate sau veste mărgelite, noua colecție reușește să se alinieze cu succes la tendințele Haute Couture.

MAGIC Las Vegas este recunoscut ca unul din cele mai mari târguri de fashion din Statele Unite ale Americii, reunind în fiecare an  designeri din întreaga lume. De la cele mai mari brand-uri de lux din era contemporană și până la cele mai recente tendințe în „fast-fashion”, MAGIC este locul unde comerțul, inspirația, networking-ul, creativitatea, imaginația, talentul și spectacularul se întamplă!

Evenimentul va avea loc între 13-15 august a.c. în Las Vegas Convention Center, o locație ce reunește atât designeri din industria de îmbrăcăminte, cât și designeri de încălțăminte sau accesorii, într-o expoziție unică în industria fashion din prezent.

Toate creațiile ce vor fi expuse în cadrul târgului sunt adaptate tendinţelor internaţionale, de la culoarea firului brodat, până la textura materialului folosit.

Organizatorii români suntpregătiți și nerăbdători să cucerească Mapamondul, nu doar cu ia tradițională, dar și cu creații moderne, unice, inspirate din cultura românească de odinioară și adaptate la cerințele prezentului.

Femeie îmbrăcată într-o ie de culoare galbenă

 

Citește mai multe despre flori de ie și ie pe Libertatea.

Comentarii