MENIU CAUTĂ
, de Valentina Postelnicu

PSD mai pierde un deputat. Nicolae Georgescu a anunţat că se înscrie în Pro România

Distribuie

Deputatul de Argeș Nicolae Georgescu a anunțat, luni, că pleacă din PSD și se înscrie în Pro România. În urma demisiei acestuia, grupul deputaţilor conduşi de Victor Ponta a ajuns să numele 22 de aleşi. Pro România a încercat să îşi facă grup parlamentar, dar solicitarea lor  nu a fost acceptată de majoritatea PSD-ALDE.

„Astăzi, am decis să mă alătur unei echipe pe care o cunosc și în care mă regăsesc în ceea ce privește respectarea principiilor social-democrate adevărate. Sunt dezamăgit că în județul Argeș am ajuns ca valorile de stânga să fie reprezentate de un personaj precum Cătălin Rădulescu – ”Mitralieră”, a scris deputatul, pe Facebook.

Georgescu afirmă că va susține lista PRO România pentru alegerile europarlamentare din 26 mai.

„Am încredere că oameni, precum comisarul european Corina Crețu vor ști să se bată la Bruxelles pentru a aduce mai multe fonduri europene necesare inclusiv dezvoltării județului Argeș”, a mai spus Nicolae Georgescu.

Victor Ponta: Suntem acum 22 de deputaţi- toţi ProRomânia!

„Mă bucur că Nicu Georgescu, colegul nostru deputat de Argeş, s-a alăturat echipei ProRomania! Suntem acum 22 de deputati- toţi ProRomania!”, a scris Ponta, pe Facebook, după anunţul deputatului.

La Senat, Pro România este reprezentat de Adrian Ţuţuianu.

Citeşte şi: Un alt șofer Uber, reclamat la Poliție! „Ne-a înjurat, ne-a scuipat și ne-a pulverizat spray lacrimogen în ochi”

Citește mai multe despre demisie pe Libertatea.

Comentarii