De Simona Josan,

Crima de la marginea Florenţei a îngrozit deopotrivă Italia şi România. În timp ce rudele Andreei Zamfir, care a fost dezbrăcată, abuzată sexual, legată cu bandă adezivă de o barieră şi lăsată să moară, încearcă să-i aducă în ţară trupul neînsufleţit, carabinierii fac demersuri pentru a-l prinde pe ucigaş.
Deocamdată informaţiile sunt destul de puţine, pentru a-i putea întocmi acestuia un portret-robot, însă se ştie despre el că ar fi un bărbat cu vârsta cuprinsă între 50 şi 60 de ani, bine făcut şi care foloseşte o furgonetă de culoare deschisă.
Nu este primul caz de acest fel descoperit de poliţişti, alte tinere au fost găsite legate aşa de bariera de la periferia oraşului Ugnano. Însă toate au fost salvate de trecători sau au reuşit să scape. Conform poliţiştilor, asasinul agaţă victimele şi, după ce le convinge să urce în maşină, le propune un joc erotic, după care le imobilizează, legându-le mâinile. După ce face asta, le violează. Oamenii legii cred că au de-a face cu un criminal în serie, având drept indicii atât poziţia în care sunt imobilizate victimele, dar şi banda adezivă folosită, care provine de la spitalul Careggi din Florenţa.
Psihologii criminalişti sunt de părere că ucigaşul în serie simte plăcere în momentul în care victima se află în genunchi şi îl roagă să o elibereze, aşa cum s-a întâmplat în cazul femeilor care au încăput în mâinile suspectului. Poziţia în care le aşază i-a trimis pe specialişti cu gândul la faptul că asasinul îşi doreşte să domine. Mai mult, ar fi vorba despre un criminal justiţiar, care urmăreşte doar prostituate şi care consideră că face dreptate, pedepsindu-le astfel pentru „păcatele” lor.
Cazul şocant a fost descoperit la începutul săptămânii. O prostituată de 26 de ani, din România şi venită la muncă în Italia, a fost ucisă într.un mod barbar. Aceasta a fost imobilizată de bariera de lemn cu bandă adezivă  în poziţia unui crucificat şi apoi a fost biciuită pe spate, violată, mutilată genital.

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil
GSP.RO

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil

Horoscop 24 februarie 2020. Săgetătorii au parte de o cheltuială neprevăzută
HOROSCOP

Horoscop 24 februarie 2020. Săgetătorii au parte de o cheltuială neprevăzută