Mergi direct la conținut »
VIDEO / Psiholog, despre iubita lui Dragnea: Este exact ce vrea un om în situația liderului PSD. Nu-l contestă, nu vorbește contra lui
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > VIDEO / Psiholog, despre iubita lui Dragnea: Este exact ce vrea un om în situația liderului PSD. Nu-l contestă, nu vorbește contra lui

VIDEO / Psiholog, despre iubita lui Dragnea: Este exact ce vrea un om în situația liderului PSD. Nu-l contestă, nu vorbește contra lui

Psihologul Cezar Laurenţiu Cioc a declarat, într-un interviu pentru Libertatea, că Liviu Dragnea a decis să se afișeze la Congresul PSD cu noua sa iubită, tânăra Irina Tănase, pentru a-și asuma relația, în ciuda controverselor care, inevitabil, au urmat acestui moment. Specialistul a punctat că Irina Tănase nu se încadrează în tiparul ,,iubitei trofeu”. 

,,Domnul Dragnea a oficializat relația cu această tânără. Și-a asumat-o. De ce? Viitorul ne va spune. Dar, își oficializează relația cu cineva, o transformă în ceva serios”, a spus Cezar Laurenţiu Cioc despre decizia lui Liviu Dragnea de a veni la Congresul PSD alături de iubita sa, Irina Tănase.

,,Beneficiul pentru el este foarte mare. Este contestat de o țară întreagă. Nu e ușor să fii înjurat de zeci de mii de oameni în Piața Victoriei, să vezi manifestații împotriva ta. Greu treci singur peste așa ceva. Ai nevoie de un sprijin. Și pare că a găsit în această tânără un sprijin. Nu-l contestă, nu vorbește contra lui. Este exact ceea ce ar vrea un bărbat în situația domnului Dragnea”, a spus Cezar Laurenţiu Cioc, la interviurile Libertatea Live.

Psihologul crede că Irina este atrasă de faptul că șeful PSD este o persoană puternică, influentă, de la care poate învăța lucruri și care îi poate deschide în ritm accelerat drumuri în carieră.

,,Nu este o persoană care să simuleze sau să disimuleze. Pare a avea un caracter jovial și bonom. Gura rea a presei poate spune că această diferență de 35 de ani între ei are la bază interese meschine ale ei. Pare a nu fi așa. Atenție! Poți învăța foarte multe de la un bărbat mai în vârstă, cu putere. Există avantaje și dezavantaje. Dacă domnișoara Irina are aspirații înalte, i se dă șansa de a arăta ceea ce poate. De a arde câteva etape și de a intra în liga cea mare”, arată specialistul.

Cadoul lui Dragnea de care Orban nu s-a atins. De la cine a primit Sevil Shhaideh 170.000 de euro
Recomandări

Cadoul lui Dragnea de care Orban nu s-a atins. De la cine a primit Sevil Shhaideh 170.000 de euro

Psihologul Cezar Laurenţiu Cioc

Potrivit psihologului, este posibil ca Liviu Dragnea să fi început să-și clădească un profil de candidat la alegerile prezidențiale în vederea scrutinului de anul viitor.

,,Oamenii care nu cred în coincidențe, spun că și-a ales special momentul de a o prezenta la Congresul PSD, tocmai pentru a pune prima cărămidă la fundația unei candidaturi la Președinție. Pentru că, la Președinție, este foarte greu să candidezi divorțat fiind, pentru că vei fi atacat de adversarii politici, e foarte greu având o iubită cu 30 de ani mai tânără”, a adăugat psihologul.

Cezar Laurenţiu Cioc apreciază că Irina Tănase, la fel ca celelalte femei din jurul șefului PSD, nu îl va contrazice și îi va fi loială lui Dragnea.

,,Este o reușită că a știut să se înconjoare de femei loiale. Liviu Dragnea are o mare capacitate de a gestiona femeile. Colegii de partid sunt mirați și îl invidiază. Dragnea a învățat că bărbații îl contestă”, a mai spus psihologul.


Citește și: 

Gabriela Firea, despre iubita lui Liviu Dragnea. Irina Alexandra Tănase ar avea profil de Primă Doamnă / VIDEO

Close
Închide
  Close