MENIU CAUTĂ
12 Ian. 2018 15:25

VIDEO/ Psihologul Libertatea a vorbit, la interviurile ”Libertatea LIVE, despre pedofilie, agresiunile pedofililor și consilierea copiilor abuzați

Distribuie

Psihologul Libertatea, Cezar Laurențiu Cioc, a vorbit, la interviurile ”Libertatea LIVE, despre pedofilie, agresiunile pedofililor și consilierea copiilor abuzați. Psihologul a explicat ce este pedofilia, dar și cum pot fi pregătiți copiii să reacționeze dacă sunt agresați, fără a considera că orice străin îi este dușman. 

Cezar Laurențiu Cioc mai spune, după cazul polițistului pedofil Eugen Stan, cum poate fi recunoscut un pedofil, cum gândește cel care are astfel de orientări sexuale și dacă se poate „vindeca', dar și ce pedeapsă ar trebui să primească după ce agresează sexual copii.

Psihologul arată și cum pot părinții și școala să îi învețe pe copii să se ferească de pedofili și cât de importantă este comunicarea deschisă cu copiii, dar și cum ar trebui să fie acest dialog, pentru a-l ajuta să se protejeze, dar a nu-i induce teama de orice străin.

După ce a ieșit la iveală cazul polițistului pedofil Eugen Stan, au început să fie făcute publice din ce în ce mai multe cazuri de copii care au fost victimele unor agresiuni sexuale.

Loading...
Comentarii