Mergi direct la conținut »
(Publicitate) 3 motive pentru care să îți cumperi o cameră video auto în 2019
Tehnologie Libertatea > Ştiri > Tehnologie > (Publicitate) 3 motive pentru care să îți cumperi o cameră video auto în 2019

(Publicitate) 3 motive pentru care să îți cumperi o cameră video auto în 2019

Găsești astăzi pe net o mulțime de camere de filmat pentru masini, ce oferă șoferilor  o serie de avantaje testate, pe care suntem bucuroși să le împărtășim astăzi cu tine. Dacă vrei să cumperi o cameră video auto în 2019, noi credem că este o decizie cât se poate de inspirată. Iată cele mai bune argumente în favoarea achiziționării unei camere DVR:

Protecție personală sporită

În trafic se pot întâmpla o mulțime de incidente nedorite, iar camera auto dvr este martorul tău de încredere, ce înregistrează fără probleme orice mișcare. Iată câteva exemple de cazuri mai puțin plăcute, dar care se pot întâmpla oricând în trafic, din cauza altor șoferi ce nu au mereu chiar cele mai bune intenții:

  • Agresori care coboară din autoturism și îți pun siguranța în pericol;
  • Țepari care apelează la tot felul de tertipuri pentru a scoate ceva bani de la tine. Ex: șoferi “binevoitori” care îți fac semn sa treci, chiar dacă ei au prioritate, intrând apoi intenționat cu mașina lor în a ta;
  • Persoane care îți zgârie mașina în parcare, doar din falsa părere că un loc public de parcare li se cuvine.

Content video pentru canale de specialitate  

Dacă petreci foarte mult timp la volan, îți poți cumpăra o cameră video de mașină cu care să filmezi toate lucrurile inedite cu care te intersectezi în trafic. Apoi, poți urca toate materialele video pe care le-ai înregristrat cu DVR-ul tău pe propriul canal de Youtube. Ai fi surprins să afli câte astfel de canale sunt (chiar și în România), pentru că oamenii iubesc să vadă cu ce peripeții se întâlnesc alții la drum. Tot acest efort nu va rămâne nerecompensat, în cazul în care canalul tău are un real succes, pentru că monetizarea acestuia poate însemna bani serioși, lună de lună.  

Minciuna consilierului PNL! Politicianul apare alături de capul clanului nu „acum 10 ani”, ci în ianuarie 2019
Recomandări

Minciuna consilierului PNL! Politicianul apare alături de capul clanului nu „acum 10 ani”, ci în ianuarie 2019

 

Amintiri plăcute din concedii  

Nu în ultimul rând, o cameră de bord poate surprinde cele mai frumoase cadre de vacanță, chiar în timpul orelor de condus. Atunci când ești la volan și treci cu mașina prin mijlocul unui canion, sau conduci de-a lungul unui defileu, este destul de greu să fii atent și la trafic, dar și să fotografiezi peisajele din jur. Îți recomandăm să nu le faci pe amândouă în același timp, pentru a nu pune în pericol siguranța ta, sau a celorlalți participanți la trafic. Dacă îți cumperi online o cameră de filmat pentru mașină, ai propriul cameraman de bord ce poate filma non-stop, fără ca tu să mai oprești pentru a surprinde câteva cadre cu locurile care te înconjoară.

Deci dacă te-am convins, nu îți mai rămâne decât să cauți online o cameră de filmat pentru mașina ta și să începi apoi să înregistrezi tot ce mișcă în trafic, imediat după ce ai pornit motorul. Pentru a fi sigur că ai cumpărat produsul perfect, iată care sunt cele mai importante criterii de care să ții cont:

  • Să filmeze foarte bine în condiții de luminozitate scăzută;
  • Să dispună de un unghi larg de filmare (> 130°);
  • Să dispună de tehnologia HDR (High Dynamic Range);
  • Să dispună de tehnologia WDR (Wide Dynamic Range);
  • Să dispună de buton cu care poate salva rapid anumite frame-uri;
  • Să poată fi ușor de montat și demontat din suportul aferent.
Close
Închide
  Close