MENIU CAUTĂ
11 Ian. 2019 10:00

(Publicitate) Cele mai recomandate produse cosmetice de sezon

Distribuie

Așa cum vara avem nevoie de o serie de produse cosmetice care să ne hidrateze și să ne protejeze pilea de efectele căldurii și de radiațiile ultraviolete, tot așa și iarna avem nevoie de o serie de produse cosmetice hrănitoare și nutritive, care să ne protejeze de efectele negative ale vântului și aerului rece. Iar aceste produse trebuie alese întotdeauna cu grijă, ținând cont de probleme pe care vrem să le prevenim sau să le  tratăm, de tipul de ten sau de anumite particularități ale mediului și climei.

Dacă sunteți în căutarea unui magazin specializat în vânzarea online de produse cosmetice de calitate și de sfaturi avizate privind alegerea celor mai bune soluții de întreținere și de îngrijire a părului, tenului, genelor, sprâncenelor și unghiilor, atunci o vizită în magazinul online Esteto.ro vă poate fi de mare ajutor și inspirație.

Ce produse cosmetice de sezon puteți achiziționa din acest magazin online?

  1. Puteți găsi numeroase creme, loțiuni, uleiuri, seruri, măști, tratamente care să vă protejeze pilea feței de efectele negative ale vântului și ale climei reci. Pentru a vă bucura din plin de efectele beneficie ale unor creme sau tratamente este nevoie să aveți în vedere și achiziționarea unor produse demachiante, precum lapte sau loțiune micelară, loțiuni tonice și exfoliante potrivite și eficiente.
  2. Creme pentru mâini. Datorită frigului, de multe ori pielea mâinilor se usucă și devine aspră, crăpată și inestetică. Tocmai de aceea, în sezonul rece nu trebuie să vă lipsească, oriunde ați merge, o cremă hrănitoare și protectoare pentru mâini. Nu uitați că și unghiile trebuie tratate în egală măsură cu produse adecvate și potrivite.
  3. Creme, uleiuri, loțiuni, unt pentru îngrijirea corpului. Chiar dacă în timpul sezonului rece pielea corpului nu mai este la fel de expusă la condițiile climaterice, asta nu înseamnă că ea nu trebuie să beneficieze în continuare de o îngrijire și de o hidratare potrivite. Pielea corpului are nevoie în continuare și în timpul sezonului rece de produse nutritive și hrănitoare.
  4. Balsamul de buze și rujuri nutritive. Buzele, ca și pilea feței sau mâinile sunt și ele predispuse la uscare și deshidratare atunci când afară este rece sau bate vântul. Nu trebuie să lăsăm să se instaleze senzația de uscăciune pentru a folosi un balsam. Balsamul trebuie folosit zilnic, cu regularitate și pe întreaga durată a zilei. Rujul folosit în sezonul rece este recomandat să fie unul mai gras, suficient de hrănitor pentru a ne proteja să nu avem buze crăpate și deshidratate.
  5. Șampoane și balsamuri pentru păr. Datorită vântului și nevoii de avea mai tot timpul capul acoperit, în sezonul rece părul are și el de suferit și își modifică de cele mai multe ori aspectul. De aceea alegeți ca pe perioada iernii să folosiți o serie de produse de îngrijire a părului care să fie adaptate combaterii problemelor specifice, de îngrășare sau de uscare excesivă, cu care acesta se confruntă acum.

Esteto.ro, este acel magazin online de produse cosmetice, unde puteți găsi numeroase oferte promoționale și o gamă completă  de cosmetice de sezon la prețuri accesibile și competitive!

Comentarii