Black Friday este deja un eveniment bine cunoscut în toată lumea, acesta devenind rapid un eveniment mondial, la care iau parte mai toate magazinele, de pe tot globul. În ultimii ani și magazinele din România s-au aliniat acestui trend, astfel încât și la noi este acum cea mai populară campanie de reduceri a anului, cu un succes greu de egalat.

Dacă în SUA Black Friday se ține anul acesta pe data de 29 Noiembrie, în România lucrurile sunt puțin schimbate și majoritatea magazinelor au declarat ziua de 15 Noiembrie și zilele de weekend ce urmează pentru această campanie de reduceri.

Am reușit să obținem câteva dintre principalele oferte ce vor fi listate în ziua de 15 Noiembrie de către unul dintre cele mai cunoscute magazine de gadgeturi din România, Smart Products.

Boxă portabilă Divoom Voombox Power – Flagship speaker by Divoom 279.99 RON

Divoom Voombox Power face parte dintre boxele portabile ce au funcțiile tipice oferite de producătorul Divoom, inclusiv o baterie cu o capacitate de 3000 mAh (formată din două celule a câte 3000 mAh fiecare) ce rezistă până la opt ore, standardul IPX5 ce oferă o construcție rezistentă la stropii de apă, ceea ce face ca aceasta boxă să fie potrivită pentru utilizat la plajă sau la piscină.

Sub “capotă”, Voombox Power împachetează destul de multe pentru o boxă de asemenea dimenisuni; fiecare parte a boxei include un driver full-range, un tweeter de mătase și un radiator pasiv, pentru un total de șase drivere care oferă un sunet de 360 de grade și 30 de W putere totală – o schimbare plăcută în comparație cu boxele ce au acest format, care în general, proiectează sunetul doar în partea frontală. Rezultatul acestor specificații este un sunet puternic, care umple încăperile și oferă un sunet de calitate.

România ratează lista primelor 20 de țări cărora Japonia le oferă gratuit un medicament pentru tratamentul Covid-19. Orban a aflat de la Libertatea despre ofertă
Recomandări

România ratează lista primelor 20 de țări cărora Japonia le oferă gratuit un medicament pentru tratamentul Covid-19. Orban a aflat de la Libertatea despre ofertă

 

Prețul de bază al acestui produs este de 499.99 RON iar în zilele campaniei de Black Friday va fi 279.99 RON.

Scuter Electric RYDE 2.0 60V20AH-1200W, viteză maximă 45km/h, autonomie 70 km – 5499.99 RON

RYDE 2.0 1200W este un scuter electric cu un motor de 1200 W, capabil să vă ofere o autonomie de 60-70 de km și o viteză maximă de 40-45 km/h. Dimensiunile acestui scuter sunt de 1800 x 880 mm, are o greutate de 55 de kg și suportă o greutate maximă de 200 de kg.

Clorochina, un medicament antimalarie văzut ca potențial tratament pentru COVID-19, interzis în multe spitale din cauza efectelor secundare severe
Recomandări

Clorochina, un medicament antimalarie văzut ca potențial tratament pentru COVID-19, interzis în multe spitale din cauza efectelor secundare severe

 

Acest model de scuter RYDE dispune de discuri de frână hidraulice atât pe spate cât și pe față, precum și de EABS. Pentru un confort sporit, este dotat cu suspensii hidraulice față – spate. De asemenea, are lumini pentru atunci când mergeți noaptea, lumini de semnalizare, claxon, display cu posibilitatea de control a vitezi și chiar alarmă antifurt.

Prețul de bază al acestui produs este de 7499.99 RON iar în zilele campaniei de Black Friday va fi 5499.99 RON.

Bec inteligent Wi-Fi SMART RGBW, 7W E27, compatibil cu Alexa și Google Home – 59.99 RON

Indiferent dacă sunteți la prima incursiune în lumea tehnologiei inteligente sau sunteți la curent cu aceste tehnologii de ani de zile, becurile inteligente sunt unele dintre cele mai utile gadgeturi smart din jur. Ele vă permit să controlați lumina printr-o simplă aplicație de pe telefon. Puteți să le activați și să le dezactivați de la distanță, să le diminuați și, în unele cazuri, să schimbați culoarea luminii sau să puneți muzică.

Medicii de la Suceava, indignați că ”suntem puși de conducerea militară să mergem goi prin curte, după ce facem duș”. Ce spune generalul
Recomandări

Medicii de la Suceava, indignați că ”suntem puși de conducerea militară să mergem goi prin curte, după ce facem duș”. Ce spune generalul

 

Puteți controla becurile smart conectate la Internet de oriunde din lume, atâta timp cât aveți o conexiune de date sau WiFi. Acest lucru înseamnă că puteți face să pară ca și când este cineva acasă, deși dvs sunteți la sute de km depărtare sau doar ați rămas până târziu la birou. Acest strat suplimentar de securitate ar putea descuraja hoții. De asemenea, aceste becuri vă pot ajuta să economisți energie electrică.

Prețul de bază al acestui produs este de 129.99 RON iar în zilele campaniei de Black Friday va fi 59.99 RON.

Trotinetă electrică pliabilă RYDE 500 – seria 10″, 500W/48V/10.4Ah, viteză maximă 45km/h, autonomie 27-30km – 2699.99 RON

Trotinetele electrice și celelalte vehicule de acest gen sunt soluția pentru un viitor mai bun atât pentru noi cât și pentru generațiile viitoare, fiind mai prietenoase cu mediul și cu aerul pe care îl respirăm. În acest moment, probabil că vehiculele electrice sunt singura soluție viabilă care ne poate ajuta ca în câțiva ani să renunțăm în totalitate la benzină și motorină.

Trotinetele sunt o formă mult mai eficientă și rapidă de transport pe distanțe scurte prin zonele foarte aglomerate. Dispun de aceleași avantaje ca și scuterele electrice și au în plus portabilitatea de partea lor.

Trotineta electrică pliabilă RYDE 500 – seria 10″ – are un motor de 500W/48V ce îi asigură o viteză maximă de 45km/h și autonomie de până la 27-30 km. Trotinenta vine cu suspensii pe arc pe partea din față, iar greutatea maximă suportată este de 150 de kg.

Prețul de bază al acestui produs este de 3499.99 RON iar în zilele campaniei de Black Friday va fi 2699.99 RON.

Blit universal speedlite pentru camere DSLR – 299.99 RON

Probabil ați fost și voi puși de foarte multe ori în situația de a face fotografii însă lumina nu era suficientă și astfel au ieșit foarte închise. În general se poate compensa acest lucru din setările aparatului DSLR, însă doar dacă dispuneți de unul foarte performant și scump.

Acest blit de la Neewer este unul cu patină universală, compatibil cu următoarele brand-uri de aparate DSLR: Canon, Nikon, Pentax, Panasonic, Samsung, Fuji,  Olympus, Sony.

Prețul de bază al acestui produs este de 349.99 RON iar în zilele campaniei de Black Friday va fi 299.99 RON.

Suport auto magnetic MagicMount™ Pro Vent – 79.99 RON

Telefoanele inteligente au acum o mulțime de funcții excelente, care ne permit să le utilizăm ca și cum ar fi dispozitive multifuncționale, de exemplu pot fi utilizate ca și GPS, player muzical, camera de înregistrare sau pentru apeluri telefonice.

Dar, cu noile legi care tocmai au intrat în vigoare, este obligatoriu ca telefonul să fie montat corect cu un dispozitiv adecvat pe bordul / geamurile mașinii.

MagicMount este un sistem magnetic inovator de prindere pentru smartphone-uri, tablete și alte dispozitive mobile. Prin intermediul acestuia poți monta dispozitivul mobil preferat foarte ușor și convenabil pe o gamă largă de suprafețe. Odată ce aplici MagicPlate este de ajuns să apropii dispozitivul mobil de suprafața magnetică și acesta se va fixa instantaneu în poziția dorită.

Acest suport auto telefon este unul extrem de ușor de folosit. După ce montați suportul pe una dintre grilele de ventilație ale mașinii nu mai trebuie decât să adăugați o placă metalică foarte subțire pe partea din spate a acestuia. În momentul în care doriți să montați telefonul în suport trebuie doar să-l apropiați de acesta și magneții vor face apoi toată treaba.

Prețul de bază al acestui produs este de 134.99 RON iar în zilele campaniei de Black Friday va fi 79.99 RON.

Acestea ar fi primele oferte concrete pe care le-am primit înainte de lansarea campaniei de Black Friday. Dacă aveți nevoie de unul dintre produsele de mai sus vă recomandăm să intrați pe site și să le adăugați în wishlist.

Mărturie dură a unui fost internațional român: „Ai mei beau de rupeau. Nu aveam geamuri la casă, le spărgeau la beție. Se trezeau noaptea și se băteau”
GSP.RO

Mărturie dură a unui fost internațional român: „Ai mei beau de rupeau. Nu aveam geamuri la casă, le spărgeau la beție. Se trezeau noaptea și se băteau”

Horoscop 9 aprilie 2020. Capricornii trebuie să fie atenți la cei dragi
HOROSCOP

Horoscop 9 aprilie 2020. Capricornii trebuie să fie atenți la cei dragi