Mergi direct la conținut »
(Publicitate) Prima ediție a Imobiliarium Universitate îți aduce peste 80 de ansambluri noi din zona de centru-sud a Capitalei
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > (Publicitate) Prima ediție a Imobiliarium Universitate îți aduce peste 80 de ansambluri noi din zona de centru-sud a Capitalei

(Publicitate) Prima ediție a Imobiliarium Universitate îți aduce peste 80 de ansambluri noi din zona de centru-sud a Capitalei

IMOBILIARIUM, cea mai mare expoziție de locuințe din Capitală, prezintă la prima ediție din Piața Universității un portofoliu de peste 80 de proiecte noi, dintre care șase lansări în premieră. În total, acestea cumulează circa 20.000 de unități locative, respectiv peste 1 milion de metri pătrați. 

Prima ediție a târgului Imobiliarium Universitate, dedicată, preponderent, segmentului middle-class, îți aduce ofertele celor mai mari dezvoltatori cu ansambluri imobiliare din jumătatea de centru-sud a Bucureștiului, zonele adiacente Ilfov, dar nu numai. Cei peste 8000 de vizitatori așteptați pot prospecta o ofertă de 20.000 de locuințe, încadrate în 80 de proiecte noi, dintre care șase ansambluri lansate în premieră, nume precum Ilro Residence Militari, Delea Veche 29, City Point, Hils Pallady Apartments, etc.. În total, unitățile locative prezentate cumulează circa 1 milion de metri pătrați, dintre acestea 30% fiind locuințe finalizate, 30% în construcție și 40% în plan.

Din portofoliul acestei ediții fac parte dezvoltatori precum Point Development, One United Development, Impact, Hagag, Exigent, Dimri, Hercesa, Speedwell, Nusco Imobiliaria, Romco Systems etc., care dezvoltă unul sau două proiecte în paralel, cu sute de unități locative pe fiecare fază, dar cu mii de unități în plan final. Totodată, numeroase agenții imobiliare, precum SudRezidential, Imoteca The Residential Experts, Premier Estate Management, Raich&Raich, The Concept, R&D Advisors etc. concurează pentru a-și prezenta ofertele, respectiv zeci de proiecte reprezentate în exclusivitate de către fiecare agenție. 

Șase ansambluri vor fi lansate în premieră la Imobiliarium Universitate 

Unul dintre cele șase proiecte lansate în premieră la Imobiliarium Universitate este Ilro Residence Militari, complex alcătuit din cinci clădiri, fiecare cu câte 7 etaje, respectiv 35 de apartamente, prima clădire a acestuia fiind deja ridicată și în curs de finalizare. Proiectul este construit în zona nouă a planului de extindere al Capitalei cu orientare vestică, zonă caracterizată de construcții moderne. 

Șeful Consiliului județean Brasov, politicianul PNL Veștea, fotografie alături de interlopul urmărit internațional, care își arată mușchii
Recomandări

Șeful Consiliului județean Brasov, politicianul PNL Veștea, fotografie alături de interlopul urmărit internațional, care își arată mușchii

 

Un alt exemplu este proiectul imobiliar Delea Veche 29,  amplasat în zona centrală a Capitalei, în proximitatea Universității Hyperion și apropierea stației de metrou Piața Muncii. Clădirea cuprinde opt apartamente cu două și trei camere, opt locuri de parcare și șase boxe. 

Imobiliarium, cel mai tehnologizat târg de locuințe din Capitală 

Târgul de la Universitate va păstra același format de succes ca Imobiliarium Băneasa, unde vizitatorii se pot bucura de avantajele tehnologiei în căutarea locuinței perfecte. Spre exemplu, organizatorii facilitează schimbul de contacte prin scanarea biletului de acces, iar tehnologia VR poate fi găsită la fiecare stand, încercând să surprindă imagini cât mai clare pentru fiecare utilizator. De asemenea, după intrarea la eveniment, vizitatorii se pot bucura de caracteristicile hărții interactive cu ofertele, ce prezintă recomandări personalizate, în funcție de criteriile fiecăruia. 

Tolo: Cei în fața cărora mă înclin
Recomandări

Tolo: Cei în fața cărora mă înclin

 

Totodată, Imobiliarium te întâmpină cu o atmosferă friendly, cu spații dedicate unde te poți relaxa sau discuta la o cafea, iar pe tot timpul expoziției  persoane competente stau la dispoziția vizitatorilor pentru consultări și recomandări adecvate. 

Intrarea la eveniment este gratuită pentru persoanele care se înregistrează pe www.imobiliarium.ro până vineri, 20 septembrie, inclusiv. În perioada evenimentului, vizitatorii care nu dețin codul primit online vor plăti o taxă de 10 lei. 

Imobiliarium este un eveniment marca Universum Events

Partener principal Storia.ro

Close
Închide
  Close