Mergi direct la conținut »
VIDEO | R. Kelly neagă acuzațiile de abuz sexual și plânge în primul interviu acordat de când a fost eliberat pe cauțiune
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO | R. Kelly neagă acuzațiile de abuz sexual și plânge în primul interviu acordat de când a fost eliberat pe cauțiune

VIDEO | R. Kelly neagă acuzațiile de abuz sexual și plânge în primul interviu acordat de când a fost eliberat pe cauțiune

R Kelly, inculpat pentru zece capete de acuzare referitoare la abuz sexual, în cazul a patru femei, dintre care trei minore, a acordat primul interviu de când a fost eliberat pe cauțiune din închisoare, insistând că acuzațiile aduse împotriva lui nu sunt adevărate, notează BBC.

De Andreea Radu,

La sfârșitul lunii februarie, R. Kelly, pe numele lui real Robert Sylvester Kelly, s-a predat autorităţilor după ce a fost acuzat de multiple agresiuni sexuale. Cântărețul a fost eliberat din arest după ce a achitat cauțiunea în valoare de 100.000 dolari.

Prezent la emisiunea „This Morning” de la CBS, R. Kelly a izbucnit în lacrimi insistând că nu este vinovat. El a spus că ar fi fost stupid să facă astfel de lucruri, mai ales că fusese și în trecut acuzat de fapte asemănătoare, dar nu a fost niciodată condamnat.

„Nu sunt așa. Mă lupt pentru viața mea”, a strigat cântărețul în timpul interviului.

Kelly are interdicţia de a se apropia de minori, iar poliţiştii i-au ridicat paşaportul. El va apărea în fața judecătorului pe 8 martie, iar dacă va fi găsit vinovat, ar putea să primească o pedeapsă de până la 70 de ani în închisoare.

În 2008, artistul  a fost achitat de acuzaţii de pornografie infantilă şi a negat mereu că ar fi recurs la astfel de gesturi. Rapperul riscă până la şapte ani de închisoare pentru fiecare acuzaţie, dacă va fi găsit vinovat.

Kelly a lansat 12 albume de studio, vândute în 75 de milioane de copii, şi a fost recompensat, printre altele, cu trei premii Grammy.

Foto: Captură YouTube


A murit Luke Perry, actorul cunoscut pentru rolul din „Beverly Hills 90210”. Cu câteva zile în urmă suferise un accident vascular cerebral


 

Close
Închide
  Close