08 Oct. 2017 10:57

Rapperul Nelly a fost arestat, după ce o femeie l-a acuzat de viol. Cum a reacționat artistul

Distribuie

Rapperul Nelly, cunoscut pentru piesa "Dilemma", a fost arestat în orașul Auburn, aflat în apropiere de Seattle, după ce o femeie l-a acuzat de viol. Aceasta a sunat la numărul pentru situații de urgență pentru a rapota agresiuea sexuală, care ar fi avut într-un autocar folosit de artistul aflat în turneu, relatează BBC News. Rapperul Nelly a respins categoric acuzațiile.

Rapperul Nelly se afla în orauș Auburn, unde a susținut un concert vineri seară, în cadrul turneului pe care îl susţine împreună cu Backstreet Boys și Florida Georgia Line. Ulterior, el a ajuns în arestul poliției pentru scurt timp. O femeie a sunat la numărul pentru situații de urgență și a afirmat că a fost violată de rapper. Acesta a fost reținut imediat și dus în arest.

La scurt timp, el a fost eliberat, iar într-un mesaj pe Twitter a anunțat că nu a fost acuzat de nimic, cel puțin oficial.  „Nu am fost acuzat … prin urmare nu a fost nevoie de nicio cauțiune. Am fost eliberat, în așteptarea unor cercetări ulterioare”, a mai spus el. El a afirmat că „este complet șocat că a fost vizat de aceste acuzații false”.

„Sunt complet nevinovat. Sunt încrezător că, după ce faptele vor fi cercetate, va fi clar că sunt victima unei acuzații false”, a mai spus rapperul american. Totodată, avocatul său a spus că acesta este „victima unei acuzații fabricate”. „Sunt convins că, odată ce se vor face verificări, nu vor exista acuzații”, a spus acesta.

Rapperul Nelly, pe numele său rel Cornell Iral Haynes Jr, este cunoscut pentru melodii precum „Hot in here”, „Dilemma”. Artistul în vârstă de 42 de ani nu a mai lansat nicio piesă de câteva ani, amintește BBC News. În 2015, el a fost arestat, după ce poliția a găsit droguri și arme în autocarul cu care acesta se deplasa într-un alt turneu.


Citește și: VIDEO | Povestea lui Dodo, pilot de avion supersonic. Trăiește…cu viteza sunetului!


Loading...
Comentarii