De Denisa Dudescu,

”Este exclusă orice revenire a doamnei Pintea, cu atât mai mult cu cât mandatul de manager al acesteia expiră la începutul lunii mai 2020 și nu poate fi prelungit, iar renunțarea la demisie a reprezentat o simplă formalitate, de comun acord, pentru a-i fi dată posibilitatea, în măsura în care starea de sănătate îi va permite, să predea integral mandatul”, a transmis Viorel Mocanu, potrivit realitatea.net.

Avocatul Sorinei Pintea a spus și care este planul fostului minisru al sănătății.

“În acest moment, dna Sorina Pintea și-a depus actele pentru a se pensiona pe caz de boală, dată fiind boala autoimună de care suferă, aflându-se astfel, în continuare, în concediu medical. Este lipsită de adevăr informația că doamna Sorina Pintea și-a revenit din punct de vedere medical și că ar avea intenția să revină în funcția de manager sau în viața politică”, se mai arată în comunicatul transmis de avocat.

Update: 18:20 La scurt timp a apărut și reacția lui Gabriel Valer Zetea, președintele Consiliului Județean Maramureș.

”Sorina Pintea NU revine la conducerea Spitalului Județean din Baia Mare. În calitate de președinte al  Consiliului Județean Maramureș, am luat act de renunțarea la demisia din funcția de manager al Spitalului Județean ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, transmisă de ec. Sorina Pintea, dar și de faptul că se află în concediu medical până la data de 16 mai 2020, când îi expiră contractul de mandat,” a sscris pe Facebook președintele CJ Maramureș.

Mai mult, Gabriel Zetea a mai spus că, azi, îi va propune ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, să constate suspendarea contractului de management a Sorinei Pintea din fruntea spitalului.

De asemenea, președintele CJ Maramureș a spus că îl va propune ca manager al unității medicale pe doctorul Vasile Pop, cel care a asigurat interimatul.

Citeşte şi:

Nelu Tătaru, prima reacție după ce Sorina Pintea și-a retras demisia din funcția de manager al spitalului din Baia Mare: „Vom cere o notă explicativă DSP-ului”

Sorina Pintea și-a retras demisia din funcția de manager al spitalului din Baia Mare și a intrat în concediu medical

Șeful Spitalului Județean din Suceava, generalul Ionel Oprea: „Am un teanc de cereri de concediu și de pensionări, de la medici. Pentru unii nu e clar că e nevoie de disciplină”

Reacția unei tenismene după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: 'Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e...'
GSP.RO
Reacția unei tenismene după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: 'Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e...'
Horoscop 31 mai 2020. Leii trebuie să-și tempereze pornirile, Berbecii au parte de o zi armonioasă
HOROSCOP
Horoscop 31 mai 2020. Leii trebuie să-și tempereze pornirile, Berbecii au parte de o zi armonioasă