Mergi direct la conținut »
Reacția lui Codin Maticiuc după ce s-a aflat că Sun's Day Fest are loc în vila familiei Ceaușescu. "Se răsucește în mormânt. El ca el, dar coana Leana cu siguranță"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Reacția lui Codin Maticiuc după ce s-a aflat că Sun’s Day Fest are loc în vila familiei Ceaușescu. „Se răsucește în mormânt. El ca el, dar coana Leana cu siguranță”

Codin Maticiuc a reacționat după ce s-a aflat că evenimentul Sun's Day Fest are loc anul acesta în vila din Primăverii care a aparținut familiei dictatorului Nicolae Ceaușescu. 

De Dana Aramă,

„Ceaușescu se răsuceste în mormânt
… el că el, dar coana Leană cu sigurantă. Ăstia au mutat Sun’s Day Fest la el în casă!
După ce l-au făcut vreo doi ani la Mogoșoaia și anul trecut la Herăstrău, sâmbăta viitoare, BOOM, direct în Primăverii la Palat!

Mă întreb câți din mondenii ăstia care o să vină la această petrecere (știu că s-au vândut deja câteva sute de bilete) înțeleg exact ce înseamnă să poți să faci o petrecere în acel palat. Mulți sunt născuti clar după ’89, unii poate chiar cred că Ceaușescu joacă pe la Viitorul.

Dar și cei care știu, se gândesc ei oare cum a fost acel om, cum a condus România, cât de strict era și faptul că acum nu există alt mod de a sărbători libertatea la FIX 30 de ani de la Revoluția din ’89 decât cu o petrecere FIX în casa dictatorului?!?

Ia de aici, moșule, 30 years challenge!! Party în casă la tine cu Grey Goose import Franța și Pepsi made în tară imperialistă, nu la Scornicesti ca pe vremea mea!”, a comentat Codin Maticiuc pe contul său de Facebook.


Citește și:

Recomandările culturale ale săptămânii. De la povestirile lui Buzzati, în care se stă în trafic ca în București, la podcastul despre relațiile de cuplu

 

Close
Închide
  Close