De Razvan Ionascu,

Alejandro Blanco, presedintele Comitetului Olimpic Spaniol, membru in boardul celebrului club Real Madrid, spune ca doar un roman de talia ‘Regelui’ mai poate ajunge pe Santiago Bernabeu.


Prieten la catarama cu Marius Vizer, presedintele Federatiei Internationale de Judo, seful Comitetului Olimpic Spaniol (COS), Alejandro Blanco, s-a declarat un suporter al romancei Alina Dumitru, marea speranta la medalia de aur a judoului romanesc.

„Fotbalul romanesc este valoros”

Intr-unul dintre saloanele de protocol ale COS, Blanco a stat de vorba cu o parte dintre jurnalistii romani despre olimpism, tenis, dar si despre Real Madrid, clubul sau de suflet, in care detine chiar o functie de conducere.

Alejandro Blanco spune ca fotbalul romanesc are o resursa importanta de valori, cel mai bun exemplu fiind cel al lui Gheorghe Hagi. Intrebat cand crede ca un jucator roman va mai evolua la Real Madrid, Blanco a declarat: ‘Va trebui sa fie un jucator care sa se apropie de valoarea lui Hagi. El a fost un mare jucator. Acesta este si motivul pentru care a ajuns la Real Madrid’.


E prieten cu Cristian Borcea

Prin intermediul lui Marius Vizer, seful olimpismului spaniol l-a cunoscut si pe Cristi Borcea, cu care a devenit chiar bun prieten: ‘Eu si Cristi ne cunoastem bine’. Blanco a completat: ‘Evident ca imi aduc aminte de amicalul cu Dinamo, dar si de meciul pe care Real l-a disputat contra Stelei, in Liga Campionilor’.

Larisa Iordache, trimisă în stradă: „M-au pus să îmbrac uniforma Poliției din lipsă de personal”
GSP.RO

Larisa Iordache, trimisă în stradă: „M-au pus să îmbrac uniforma Poliției din lipsă de personal”

Horoscop 9 aprilie 2020. Capricornii trebuie să fie atenți la cei dragi
HOROSCOP

Horoscop 9 aprilie 2020. Capricornii trebuie să fie atenți la cei dragi