„Compania noastră va oferi street food 100% vegetal, în cadrul unor puncte de vânzare fixe ori mobile alimentate prin panouri fotovoltaice. În competiția START-UP NATION s-a clasat pe locul 310 din 33.514 de proiecte depuse, adică în primele 1% cele mai bune aplicații conform criteriilor de departajare.

(…)Suma alocată proiectului va fi de aproximativ 40.000 de Euro. Mai sunt câțiva pași de realizat până la debutul propriu-zis al activității, dar suntem pe drumul cel bun. Activitatea și dezvoltarea companiei o voi realiza împreună cu sora mea, Magda Cernea, care este doctor în științe medicale și psiholog, urmând a angaja prin concurs și personalul necesar derulării tuturor activităților.

 (…)Așadar, prin acest proiect antreprenorial este reunit conceptul de business GREEN (zero emisii, grație panourilor solare) cu cel de de VEGAN (zero animale ucise) cu scopul ca, pe lângă profit, să reafirme ideea că ar trebui realizată cât mai repede o tranziție a economiilor noastre către activități antreprenoriale cu un impact cât mai redus asupra mediului.

Fiind vorba despre o abordare nouă, probabil că importanța acesteia și schimbarea de paradigmă pe care o aduce nu vor fi sesizate deocamdată de către prea mulți. Proiectul nostru a fost elaborat în toamna anului 2018 pentru a fi înscris în programul Start-Up Nation. Suntem convinși că tot mai multe inițiative antreprenorile vor îmbrățișa același mod de a privi business-ul. Dovadă că, între timp, până și inovatorul antreprenor Elon Musk a confirmat în luna iunie 2019 că mașinile TESLA Model Y și Model 3 vor fi 100% vegane, renunțându-se total la pielea de proveniență animală începând cu 2020”, explică Remus Cernea pe blogul personal.

Citeşte şi:

Adriana Nedelea LA FIX: Portretul atacatorului liber să ucidă „păpușile”. Sorina Pintea: „Au fost două greșeli evidente”

Ambasadorul afgan în Spania a fost tâlhărit pe străzile Barcelonei

Laura Cosoi, despre lupta cu depresia. „Nu dormeam. Îmi spuneam că voi muri”

Mike Tyson a dezvăluit după 30 de ani singura bătaie pe care a avut-o în pușcărie: „Cineva fusese înjunghiat, eram iritat”
GSP.RO

Mike Tyson a dezvăluit după 30 de ani singura bătaie pe care a avut-o în pușcărie: „Cineva fusese înjunghiat, eram iritat”

Horoscop 21 ianuarie 2020. Peștii se găsesc dominați de gânduri negre
HOROSCOP

Horoscop 21 ianuarie 2020. Peștii se găsesc dominați de gânduri negre