MENIU CAUTĂ
11 Iul. 2018 21:42

Revocarea Laurei Codruţa Kovesi nu este un impediment al luptei anticorupție. Încurajările Ambasadorului Franței la București

Distribuie

Revocarea Laurei Codruţa Kovesi din funcţia de procuror şef al DNA nu este un impediment al luptei anticorupție, care trebuie să continue în aceeași direcție, consideră Ambasadorul Franţei la Bucureşti, Michele Ramis. Excelența sa și-a făcut publică opinia în cadrul recepției organizate la Cluj cu ocazia Zilei Naționale a Franței, care va fi sărbătorită pe 14 iulie.

„Ministerul de Externe al Franţei s-a exprimat pe această temă. Am salutat munca pe care domna Kovesi a întreprins-o şi această luptă robustă pentru întărirea luptei anticorupţie. Ne-am exprimat dorinţa ca România să continue pe aceeaşi direcţie, să continue eforturile depuse deja, iar această luptă împotriva corupţiei să continue în aceeaşi direcţie”, a spus Michele Ramis,

Ambasadorul francez în România a participat la recepţia organizată pentru marcarea Zilei Naţionale a Franţei, la Cluj-Napoca, arată Agerpres.

La eveniment au mai fost prezenţi, printre alții, prefectul Ioan Aurel Cherecheş, primarul Emil Boc, consulul onorific al Franţei la Cluj, Pascal Fesneau.


Concluziile primei zile a Summitului NATO. Ce se va întâmpla în România


 

Citește mai multe despre revocarea Laurei Codruta Kovesi pe Libertatea.

Comentarii