În vârstă de 32 de ani, Roland Dedius Stănescu a căzut de la etajul 4 al unui bloc situat în complexul rezidențial New Point de pe Bulevardul Pipera. Tragedia nu ar fi fost însă rezultatul unui accident, ci ar fi vorba despre o sinucidere, fostul fotbalist acuzând în ultima perioadă probleme medicale.
Mai mult, potrivit unor apropiați ai bărbatului, citați de Observatornews.ro, acesta suferea de probleme psihice și nu ar fi fost la prima tentativă de suicid.
„Astăzi, 2 iulie în jurul orei 15:38, polițiștii orașului Voluntari au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că, un bărbat s-a precipitat de la etajul 4, al unui bloc de locuințe din localitate. Polițiștii din Voluntari s-au deplasat la fața locului pentru efectuarea activităților specifice din competență”, a precizat IPJ Ilfov.
„De asemenea, la fața locului s-au deplasat 2 echipaje medicale din cadrul SMURD, care au efectuat manevrele de resuscitare, însă din păcate, au declarat decesul victimei. S-a relaționat cu Serviciul de Medicină Legală Ilfov, care urmează să se deplaseze la fața locului pentru efectuarea de activități specifice”, a anunțat IPJ Ilfov.
Cazul urmează să fie preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov pentru a se stabili cauza exactă a decesului.
„Roland Stănescu, fostul jucător al echipei noastre în perioada 2016-2017 (20 de meciuri jucate/11 goluri marcate), ne-a părăsit, astăzi, definitiv! Rămas bun, Roli! Dumnezeu să te ierte şi să te odihnească în pace!”, a transmis, sâmbătă, clubul Petrolul Ploieşti pe Facebook.
Roland Dedius Stănescu a evoluat pentru Petrolul Ploiești în liga a patra, după ce echipa a intra în faliment, și a mai jucat la FC Argeș, Brăila, Motru și Balotești.
FOTO: Gazeta Sporturilor
*Telverde Antisuicid: Pentru consiliere în situaţii de criză suicidară puteţi contacta Alianţa Română de Prevenţie a Suicidului între orele 19.00 și 7.00 la numărul de telefon 0800 801 200 (apelabil gratuit la nivel naţional din orice reţea) sau prin e-mail la sos@antisuicid.ro. *Helpline DepreHUB: Pentru sprijin și prim-ajutor psihologic puteți contacta hub-ul antidepresie, primul de acest fel din România, la numărul de telefon 037 445 6420 (apelabil gratuit la nivel național din orice rețea). Linia este deschisă non-stop. În cazul în care simțiți că sinuciderea este iminentă, apelați de urgență 112.
Ați sesizat o eroare într-un articol din Libertatea? Ne puteți scrie pe adresa de email eroare@libertatea.ro