MENIU CAUTĂ

Ryanair lansează 4 rute noi din București. Prețuri de la 9,99 euro

Distribuie

Ryanair lansează 4 rute noi din București, iar prețul biletelor va începe, promotional, de la 9,99 euro.

Ryanair a lansat joi, 12 aprilie, programul Iarna 2018 București cu 4 rute noi către Amman, Marsilia, Palermo și Paphos, și cu mai multe frecvențe către Atena, Londra Stansted, Milano Bergamo și Timișoara.

Programul Ryanair Iarna 2018 București va livra:

  • 4 rute noi către: Amman (2 săpt.), Marsilia (2 săpt.), Palermo (2 săpt.) și Paphos (2 săpt.)
  • Mai multe zboruri către: Atena (zilnic), Londra S. (dublu zilnic), Milano B. (zilnic) și Timișoara (16 săpt.)
  • 16 rute în total, incluzând: Berlin (10 săpt.), Bruxelles Charleroi (zilnic) și Roma Ciampino (12 săpt.)
  • 1.850.000 de clienți p.a. (+18%)
  • 1,387* locuri de muncă

”Suntem încântați să lansăm programului nostru de Iarnă 2018 pentru București cu 4 rute noi către Amman, Marsilia, Palermo și Paphos, dar și cu frecvențe mărite către Atena, Londra, Milano și Timișoara, ce vor livra 1.850.000 de clienți p.a., deoarece Ryanair crește cu 18% pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București. Pentru a sărbători lansarea programului nostru Iarna 2018 București scoatem la vânzare locuri de la doar 9.99 euro pentru călătorii în aprilie și mai, și care sunt disponibile pentru rezervări până la miezul nopții, Duminică, 15 aprilie.”, a declarat Denis Barabas, de la Ryanair.

Ryanair renunță la cursa Oradea – Londra Stansted de la finalul lunii viitoare, desi initial zvonurile indicaău că această rută nu va mai fi folosită din luna octombrie.

 


Citește și: Rodion GA, lăudat de cotidianul britanic „The Guardian”. Muzicianul clujean, descris ca „superstarul muzical pierdut al României lui Ceaușescu” 

Citește mai multe despre rute și Ryanair pe Libertatea.

Comentarii