De Geo Berciu,

În familia lui Ştefan Lungu Balog, cel care conducea Loganul, durerea e fără sfârşit. „Soţul meu n-are nicio umbră de vină c-a fost şofer. S-a dus şi l-a zdrobit tot”, a declarat soţia lui Balog, tristă nu numai din cauza pierderii, ci şi din pricina pedepsei primite de Şerban Huidu.

Şerban Huidu, trimis în judecată pentru ucidere din culpă în urma accidentului soldat cu trei morţi, a fost condamnat de Judecătoria Braşov, la doi ani şi şase luni de închisoare cu suspendare. Ba mai mult, familiile victimelor nu au primi nici un ban drept despăgubire, deşi soţia şi fiul lui Ştefan Lungu Balogh, au cerut daune în valoare totală de 400.000 de euro, iar fiica unei alte victime a accidentului, Magda Drăgici, a solicitat ca fostul realizator TV să îi acorde daune morale şi materiale de 400.000 de euro.
În urma accidentului provocat de Huidu şi-au pierdut viaţa Ioan Garbis, Magda Drăghici şi Ştefan Lungu Balogh, cei trei fiind colegi la o firmă din Braşov. În 16 octombrie 2011, ei se îndreptau cu un autoturism Dacia spre Aeroportul Otopeni. Şerban Huidu circula dinspre Capitală spre Braşov, iar la ieşirea din localitatea Timişul de Sus, într-o zonă în care sunt curbe, a intrat cu maşina pe contrasens şi a izbit autoturismul Dacia în care se aflau cele trei persoane. Huidu se afla în maşină împreună cu soţia sa, cu cei doi copii în vârstă de doi şi patru ani şi cu bona acestora.
Potrivit concluziilor expertizei tehnice, la momentul accidentului maşina condusă de Şerban Huidu rula cu 87 de kilometri la oră, în condiţiile în care limita de viteză era de 50 de kilometri la oră, şi a intrat total pe contrasens.
În 24 octombrie 2011, printr-un mesaj postat pe blogul personal, Şerban Huidu a anunţat că nu va mai prezenta emisiunea „Cronica Cârcotaşilor” de la Prima TV şi că se retrage din viaţa publică.
(Sursa foto: a1.ro)
accident serban huidu

Îl mai recunoașteți? Cum arată acum un celebru milionar român, după operații estetice și efecte speciale :D
GSP.RO

Îl mai recunoașteți? Cum arată acum un celebru milionar român, după operații estetice și efecte speciale :D

Horoscop 15 decembrie 2019. Gemenii pot ieși din rutina propriilor temeri
HOROSCOP

Horoscop 15 decembrie 2019. Gemenii pot ieși din rutina propriilor temeri